Fato29 Kızlar merhaba. 14 günlük bebegim var. Sağlık ocağından damla verdiler 15 günlük olduktan sonra kullanacaksın diye. Kullanan oldu mu olumlu veya olumsuz olarak etki gösterdi mi cevaplarsanız sevinirim.
Eymnelf Fato29 bıngıldağı kapanması için veriliyor bildiğim kadarıyla ben kullanıyorum bir yaşına girmesine 2 gün var biraz açıklık var hala
55eren55 Fato29 d vitamini şart canım kemik gelişimi beyin gelişimi için sağlık ocağındaki vermesen bile başka bi takviye al kullan muhakkak diş çıkarmasını geciktirir kulanmazsan
Scorpion07 Fato29 monovit D3 vitamini kullanıyoruz canım. Anne sütünün salgılamadığı tek vitamin d3 bu yüzden takviye olarak alınması zorunlu. Günde 3 damla kullanıyoruz bizde ☺️
Eymnelf Fato29 oğlum çok aşırı gazlıydı doğudundan beri hala öyle yani onunda etkisi oldumu bilmiyorum
55eren55 Fato29 ocean d 3 var decatabs d3 ,newwit 400 d3 var bildiğim kadarıyla hangisini tercih edersen canım
eslemsiii Fato29 David D3 kullanıma uygun değil demişti doktorumuz içinde paraben varmış o yüzden değiştirdi başka bir damla verdi bize eğer sizde değiştirmek isterseniz bilginiz olsun.
daiysdiuy Fato29 saglık ocagının verdıgı d vıtamını cok gaz yapıyor, hemde içinde paraben var, ımkanınız varsa kendınız baska marka alın
1prensannesi_ daiysdiuy bu sağlık ocağının verdiği herşeyde neden paraben olur ya bilmiyorum kan damlası verildi onda da var paraben hiç birini vermiyorum şahsen ne vitamin damlasını nede kan damlasini