aysegullerg Kızlar bebeğim 4 ay 5 günlük ama sanki dişleri kaşınıyor diş kaşıyıcı veriyoruz dişleyemediği zaman hemen ağlıyor alıyoruz biz sürüyoruz alt damağına rahatlıyor. Uyku düzeni değişti hep en fazla 30dk uyuyor🙄Bu ayda diş çıkarar mı ki yardım lütfen rahatlatıcı jeller alırız en azından🙄
Umitemre aysegullerg bizde 4 ay 12 günlüğüz aynı sorunlar bizdede var uyumuyor huysuz bi akrabanın bebeği çıkarmıştı 3.ayda
MuhammedAmine aysegullerg Diş öyle kolay çıkmıyor 3.5 aylıkken başlayan sancılar , damak kaşıntısı vardı ama ilk dişimiz 6 ay 5 günlükken çıktı .
Neslihandagkus aysegullerg merhaba jelleri pek tavsiye etmiyor doktorlar zararı da varmış. Ama söyle söyleyim benim bebeğim 4.5 ayda iki tane çıkardı. Suan 14 aylık 11 tane dişi var. Dış kasicisini soğutun öyle verin eline derim
aysegullerg _tospikannesi Depresif_polyanna D_L Nurhira61 Gamzeli osanit diş toplarından alıcam galiba sancısız ve uyku düzenini çok bozmadan diş çıkarmasını sağlıyormuş hepinize teşekkürler
Nurhira61 aysegullerg bebeğin gelişimine göre değişiyor canım benm kızımın 4 aylıkken başlamıştı ağrzı filan sulanmaya 5.5 aylıkken çıktı alt dişleri
D_L aysegullerg bizde aynı sorun 4 aylık olduk alt damak beyazladı doktorumuz her ihtimale karşı jellerden yazdı
Depresif_polyanna Kızım 4 buçuk aylıkken iki diş birden çıkardı. Şimdi 17 buçuk aylık ve bütün dişleri tamamlandı. Hepsini ard arda çıkardı. Çok zorlu bir süreç oldu, bir yıldır çekmediğimiz kalmadı dişten. Keşke geç çıkarsaydı.
Duru36 aysegullerg bende 4 aylıkken diş çıkarmışım. 2 buçuk aylık kızım var sürekli elini ağzına götürüyor. Götüremediğinde ağlıyor. Huzursuzluğu var bu aralar. Bende diş çıkarmasından şüpheleniyorum.
Eymensmomm aysegullerg bizde 3bbck aylıgız cok kasnıyor ama damak kaşınır diş daha çıkmaz demstı ebemiz