Esleminannesi17 Hunilianne bebek insan degil mi. Hocbir canli susuz yasayamaz. Bunu ta ilkokulda ogretiyorlar ama akli olana.
Hunilianne Esleminannesi17 asdfadadafw susuz yaşadıklarını nerden çıkardınız tam olarak? anne sütünün yüzde 90ından fazlasının su olduğunu da söylüyor uzmanlar bu bilgiyi neden kulak arkası ediyorsunuz da milletin anneliğine laf ediyorsunuz ?
Caculle Dunyamsensn2008 aynen bu sıcakta benden fazla terliyor mama tozuna eklediğim su miktarının yeterli olacağını sanmıyorum
Caculle Ozgeoyku su zehirlenmesi bizler için de yaşanabilecek bir durum günde 3 litre su öneriyorlar bazı rahatsızlıklarda 5 olsun diyelim sen tutup 10 litre su içersen su zehirlenmesi olur yani bebeğe de suyu basmıyoruz ya böbreklere yükleme yapsın :) ilk mamaya başladığımda ağzında kalıntı bırakmasın çalkalamış olsun diye veriyordum tükürüyor çünkü ama bu aralar az daha fazla veriyorum evim çok sıcak çoook fazla terliyor verdiğim miktarın zararlı olabileceğini düşünmüyorum
Gokcenipek Ozgeoyku aşı da etkilemiş olabilir calpol verdiniz mi aşı sonrası oda yapabilir çok vermeyin suyu alışana kadar günde 4 5 tatlı kaşığı maksat suyun tadına alışsın eğer anne sütü alıyorsa yediklerinizde İshal yapmış olabilir mama veriyorsanız daha fazla su verebilirsiniz geçmiş olsun
Papatyaseverr Zeynep-ikra canım belki yanlış ama ben 2-3 aylıkken nadir bir iki çay kaşığı veriyorum tükürüyodu öğürüyodu şimdi 4 aylık az az veriyorum artık içiyor alışması lazım bide burda okumuştum önceden kadının biri 6 ayına kadar vermemiş suya alıştıramadım sevmiyor yazmıstı oda bana mantıklı gelmişti bekletmeme konusunda zamanla alışır ama bence
LuckyMommy İlk 6 ay bende hiç su vermedim, şimdi 8 aylık oldu suyu çok seviyor günde 200 ml içer daha versem onu da içer de ben vermiyorum 😂 yani ilk zamanlar vermemekle alakası yok. Sorunuza gelirken Açken su vermeyi deneyin alacaktır ☺️