TalentedMom Merhaba anneler; Oğlum 4 aylık hem anne sütü hem mama ile besleniyor doktor mamayı 4 saatte bir ver demişti gündüzleri bebeğim bazen hiç emmiyor mamayı kaç saate düşürmeliyim ya da 4 saatte bir mi vereyim?
Mehtapsercee TalentedMom benimde oğlum 4 ,5 aylık sadece mama içiyor 2 saatte bir veriyorum canım ben
Arc1993 TalentedMom 3 saate 1. Önce emzirip arkadasından mama veriyordum. 4. Ay mamayı bıraktık. hala emiyoruz. Emzirmeden mama hiç vermedim ben
Esleminannesi17 TalentedMom ben emziremedim sagarak 7 ay sadece sut verdim. Emzirme isinden hic anlamiyorum😊
TalentedMom Mehtapsercee ben de çoğunlukla 120 cc veriyorum ama her verdiğimde değil Arada 90 cc veriyorum sizin ki kaç aylık mamasan sonra kilo alımı iyi arttı mı?
TalentedMom Esleminannesi17 ilk 4 aya kadar emzridim sütüm çok iyiydi sma birden azaldı sağsam bile en fazla 25 cc çıkıyor
Esleminannesi17 TalentedMom ne kadardir sagiyorsunuz daha yeniyse bir aya yakimn meme alisana kadar pek sut gelmiyor sagima alisik olmasi lazim
TalentedMom Esleminannesi17 4 aylık canım çok sağmıyoeum zaten sütüm azaldı sağsam bile en fazla 25 cc çıkıyor emzirmeye çalışıyorum
Esleminannesi17 TalentedMom benim sutum çoktu 260 ml cikiyordu geceleri. İcseydi 2 yasina kadar bile verirdim bir kerede mama almadan 7 ay yetirdim dolapta kendi gidamizi koymaya yer kalmamisti anne sutunden ama emzoremedim hic neye yarar. Herkesin derdi farkli amaan mamaylada ne guzek buyuyor iki aydir napalim saglik olsun
Dn123 TalentedMom 3 bucuk saatte bir veriyorum sutumu sağarak verdiğim için azaldı. Mama destekli gidiyorum 3 bucuk saatte bir anne sütüyle beraber 170 içiyor toplam ben aralarsa muhallebi meyve püresi çorba falan da veriyorum 7 bucuk aylık. Gece 1 gibi besleyip sabah 8 de birdaha veriyorum