tosbikannesiii Kızlar 5 günlük bebeğim var emmiyo ne yapsam tutmuyor nasıl yapacam bu süreci nasıl atlattınız yardımcı olur musunuz
miroos tosbikannesiii farkli pozisyonlar da dene canim yatarak dolasarak surekli dene gogsunun ucu varmi acaba olmadigi icin mi tutmuyo yoksa var mi tutmuyo
Ummuhumeyra tosbikannesiii eczanelerde göğüs ucu çıkartıcı minik bir pompa var 15 lira civarıydı sanırım onu deneyebilirsiniz işe yarıyor bol sütlü günler dilerim 🌼🎈
miroos tosbikannesiii canim benim bol bol dururken meme ucunu cek ve eczanede gigus ucu cikarici pompa var minik gogus ucunda beklet 3 dakika ve direk agzina ver ucu olmadivi icin yavrum tutamiyodur benim kizimda oyleydi
miroos tosbikannesiii bir cok kişi silikon uc oneriyo ama bende denedim bifaydasini gormedim bence surekli gogus ucunu cek uzatmaya calis zaten bebis emdikce o cikicak
miroos tosbikannesiii birde ayakta dolas mesela ozellikle yoksa bebisi yastik uzerine koy gogus ucunu oyle vermeye calis benim hic yok hala daha yok ama yatarak yastik uzerinde veriyorum ben oyle emiyo diger.gogsumude dolasarak emiyo hic oturarak rahata eremedim😂😂
eymenzeynep Göğüs ucunu sürekli oynayarak çıkar canım yoksa eczanelerde uçlar satılıyor ondan alabilirsin. Bi şekilde beslemeye çalış Allah korusun sarılık olabilir kan şekeri düşebilir bu yüzden sürekli uykuya meyilli olur. Sütünü sağıp kaşıkla verebilirsin
miroos tosbikannesiii valla bana denediler ben dayanamadim dayanabilrsen ucunu kes vokla cek ayni şey siringa acitiyo boraz o pompada n