EceSultan 4 aylık bebek neden uyumaz adlı çalışmamızla karşınızdayız😄 emzirdim olmadı şarkı söyledim olmadı beşikte salladım olmadı ayakta salladım olmadı birazdan huniyi geçirecem kafama neden uyumuyor bu çocuk🥳
GizemAtakan EceSultan 5 aylık bebeğim 2 saattir ağlıo. Huzursuz sıçrıo deliricem ben şu an bi yardım rahatlamaya ihtiyacım varr😭😭😭😭
Ebruelcin GizemAtakan yarim kundak denedinizmi, birde bebekler kucaktayken yatak üzerinde veya varsa plates topu ustunde yavaş yavaş ziplamayi seviyorlar
EceSultan GizemAtakan benim oğlum da geçen gün öyle oldu. Korktuğu zaman sıçrayarak ağlıyo benimki. Ben sakin sakin konuşarak sarılarak sakinleştiriyorum farklı bişeylerle dikkatini çekmeye çalışıyorum ama yumuşak hareketlerle
Ebruelcin Gogsume yuzu gelecek şekilde aldım, bi elimle kafasını tutup gogsume yasladım, öteki elimlede poposyndan destekli tutup hafifçe yanlara doğru sallanip piș piș dedim gozler gitti, deneyin belki faydası olur
Ebruelcin GizemAtakan yataginizin üzerine oturup kucaginiza alip yavaşça ziplayin birde, yarim kundak elleriyle kendisini korkutmasıni engeller
EceSultan [bilinmeyen] Gündüz toplam 2 saat uyudu. Akşam 6da uyudu 7de uyandı o saatten beri ayakta🤷🏻♀️
GizemAtakan EceSultan çok irkilio 5 kez uyudu ağlayarak uyandı bende sesli ninni söyleyip kucagımda koşturuyorum 15?dk sonra susuyor gene baslıor 10.30 dan beri böyle akşam
Sabriyeillke EceSultan aynn nie uymuyolar karni tok alti temiz besikte saliyorim ins uycak 4ay11gunluk
GizemAtakan Ebruelcin daha çok ağlıyor bi huzursuz anlamıyorum susuo sonra gene baslıo tükendim artık
Rucan Ben kabullendim bu çocuk saat 2 de uyuyo hiç moralimi bozmıcam niye uyumuyo diye sonrasında güzel uyuyo çünkü napalım keyfi nasıl isterse paşanın 😜