Kuboos_ Kızlar bebeğime meyve püreleri falan yapıyorum ama az yapıyorum kabın içinde bllendırle ezince bıçak kesmiyor eşim diyor az yapıyorsun ondan kabın altına değiyor sizdede oluyormu
Purelove Kuboos_ asla blender kullnamadim catalla ezdim yada cam rende kullandim. Blender kullanimi onerilmiyor zaten yutma refleksi gelismesi icin. Ayrica esiniz hakli az oldugu icin bicaga denk gelmiyordur meyveler.
Ikrazumra19 Kuboos_ catalla ezin yada cam rende kullanin daha koly olur azicik meyveyi blender ezmesi zor olur
Kuzey-41 Kuboos_ çatalla eziyorum ben hafif pütürlü olsun diye ilerde zorluk cekersin bence blender kullanma canm
Tubagk32 Bebeginiz kaç aylık biraz püreli kalması 6. Ayı gectiyse alışması için önemli bu yüzden bence rende ya da çatal kullanın
Kereminannesi09 Kuboos_ bizede doktor blendr kullanma demisti ilk basladigimizda iyiki dinlemisim hep catalla ezdim suan disleride yok ama yeme yutmasi cok guzel
BenMathilda Kuboos_ Meyveleri cam rendede rendelersen daha pratik olur, hem biraz partikullu kalmasi bebegin alismasi acisindan iyi olur Zuccaciyelerde bulabilirsin