Pnr_leo Arkadaşlar henüz doktor bulabilmiş değilim. Çok tuhaf doktorlara denk geldim ve artık kime gideceğimi bilemiyorum. Kimi azarladı kimi ilgilenmedi kimi de hiç güvenilir gelmedi. Doğumunuzu nerede yaptınız hangi doktorla (İstanbul için) ve memnun kaldınız mı? Lütfen paylaşır mısınız?
Melihaa Pnr_leo biz devlet hastanesine gidiyoruz büyükçekmece doktorumuz çok iyi Allah razı olsun diyorum hep devlette kaldımı böylesi ama size çok çok uzak inşallah iyi bi doktor bulursunuz 🙏
Lale Pnr_leo canım benim eşimin arkadaşı da itiraflarda oturuyor çocuk doktorları çok iyiymis yarın arar sorarım hangisiyse öğrenip yazarım sana
Domino Canım ben devlette yaptım. Ilk doğumunu kartal da yaptım. (Rezalet). Ikinci sogumumu yakacaik kadin dogum da yaptim.( harika👍) ne fark vardı dersen Kartal da üstün basın kan içinde yatağına koyuyorlar Hemen kesi atıyorlar Emzirme ile ilgili bi bilgi verilmiyor Hijyen 0 Yakacık ise geceki gibi giydiriyor dogumhanede Bekliyor sıkışmadıkça kesi atmıyor Temiz Emzirme eğitimi bilgi vs veriyor Ben yaşadıktan memnun kaldım ve son ayim da kontrole gittim doktorları mükemmel ilgili çocuğumu da kontrole götürdüm a dan z ye ilgilendiler 👍👏
Lale Pnr_leo ya ben beylikdüzünde özel.hastanede yaptim doğumumu ve harika ötesi bi ilgi vardı. Bebegimede öyleydi. Şimdi.iste doktorum harika bi insan. Herkes tarafından tercih edilen biri.
Kmanne Pnr_leo Erhan Karaalp 👍 araştırın kendisini. Klinikte çalışıyor ama anlaşmalı hastaneleri var.