Nurcan1710 Kızlar bebeğimin kimliğini daha çıkarmadık ama çıkaranlar için soruyorum ne gerekli randevu alıp gitmemiz yeterli mi?
mikelenjelo35 Nurcan1710 randevu olayını bilmiyorum.ana doğum raporu anne baba kimliği yeterli başka bişey istemiyorlar diye biliyorum
daiysdiuy Nurcan1710 biz küçük yerde yasıyoruz, randevu felan almadık, doğum belgesini mutlaka götürün
Svdasya Nurcan1710 doğum raporu ile ben direk gittim çıkardım eve geldi ücrette ödenmiyor sıra no alıyorsunuz bekliyorsunuz sadece🤗
mikelenjelo35 Nurcan1710 baya geçti unuttum ama A4 kağıdında bı belgeydi diye hatırlıyorum .o olmadan kimlik olayı olmuyor .eşim izni az diye hemen geri gitmişti doktor izine gitti diyip vermemişler bashekime çıkıp öyle almıştı o kağıtla gitti nüfus müdürlüğüne
Gzdzeynep Nurcan1710 hastanede yapılan bütün doğumlara rapor verirler doğumyaptığınız hastaneye gidip isteyin ya da epikriz isteyebilirsiniz orda da yazar.
Deletedmom14 Nurcan1710 doğum raporu olması lazım. Bize 3 tane verdiler ,biri kimlik çıkartmak için, biri işyerine vermek için, biri de doğum parası almak için
MuhammedAmine Nurcan1710 Hastaneden Doğum raporları veriyorlar onunla birlikte eşim nüfus müdürlüğüne gitti randevusuz birşey dememişler randevusu yok diye 1 hafta sonra kimliği eve geldi . Ücret de almamışlar bizimkiler gibi değil
asyasare Nurcan1710 esim hastaneden dogum raporunu alip direk gitti randevusuz cikartip geldi. ankara gibi yerde. dogum raporunuz yoksa e devlete girin oradan da cikartabilirisiniz
Faray Nurcan1710 gidiyorsun direk yakınındaki nüfus müdürlüğüne doğum belgesiyle hastaneden vermişlerdir orda hallediyorlar.
GunesinPoncikAnnesi Nurcan1710 hayır randevuya gerek yok direk doğum belgesi ile gidiyorsunuz çıkıyor eve yolluyorlar