BaharBebek34 Tugciiiii aptqmil kullanıyorduk başta, hipp de de aynı ölçü veriyorum. Bişiy değişmedi🤷🏻♀️ Kilo alımımız da iyi, ayda 1 kiloya bağlandık şimdilik🥰
Tugciiiii BaharBebek34 Ayseee27 Neslihannn_ Deletedmom416 taaslankara kızlar peki sağlık ocağındaki ebe karışıyor mu mama vermenize bana sürekli verme diyip duruyor sizde durumlar ne
taaslankara Tugciiiii ben henüz sormadim suan 3 ay 10 gunluk 24 temmuz da randevum tam 4 ay oluyoruz sorucam bakalim.
Tugciiiii taaslankara neyi sormadın cnm yani bu zamana kadar mama verdiğini mi söylemedin anlamadım ama
hilalkarabulut Tugciiiii similac kullandım en başta bebeğim çok güzel gazınıda çıkarıyodu kakasınıda rahat yapabiliyodu bebelac aldık maması bitince bi deneyelim buna geçeriz koca bebelac sonucta dedik ve 2 günde çocuğu mahfetti acillik oldu bebeğim gaz sıkışması yüzünden ne gaz çıkarabildi ne kaka yapabildi direk attım
Ayseee27 hilalkarabulut sindirim açısından bebelac gold daha iyi sanırım doktorumız öyle dedi ama bence çocuktan çocğa değişiyor ya
Tugciiiii Deletedmom416 ya onlara ne ki herşeye karışıyorlar İnan beni çok sinir ediyor güzel cevap vermişsin bana her annenin sütü yeter diyip duruyor baya tersliycem artık
hilalkarabulut Ayseee27 tabiki öyle bizde böyle oldu sizde de öyle olacak diye bir şey yok deneyimimi paylaşmak istedim umarım sizde de olmaz zaten çok zor oluyor😊
Neslihannn_ Ebruelcin ısrarla keyfimden mama veriyormus gibi davranıyordu ama bi tersledim, kendim de sağlıkciyim, doktorumuz düzenli takip ediyor zaten diye. Şimdi sadece aşımızı yapıyor tarttirmiyorum bile