cansuaydin Canim anneler, ek gıdaya yeni başlamış bir ana olarak soruyorum.. bebitolariniza akşam öğünü olarka ne veriyorsunuz? Kimisi tok tutan karışımlar hazırlıyor, kimisi sindirimi kolay olsun diyor… Kimle rneler yapıyor bana bı el atinnn 🙏❤️
Serracik cansuaydin b Canım benim her akşam yatmadan hazırladığım bu karışım var hep onu veriyorum tok tutuyor irmik ile yulaf ununu pisiriyorum içine 2 tane hurma atıyorum isisinda yumusuyir sonra ayrı bı tabakta muz şeftali yada elma ne varsa ezip hazirladigim hurma irmik ve yulaf ununu döküyorum en sonra bir kaşık ceviz ile karıştırıp yediriyorum
Bernaasel Serracik teşekkür ederim❤️doktorum 1 yaşından önce verme demişti cevizi balık yağı kullanıyoruz o yüzden ama ben versem mi diye araştırıyorum biz 7 ay 4 günlük olduk
Mina181019 Gece yatmadan bebeğime 2 tatlı kalığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve 1 çay bardağı sudan muhallebi yapıyorum soğuduktan sonra da içine 1.5 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum kızım afiyetle yiyor ve de tok tutuyor 21.30 gibi uyuyor :)
Mina181019 Serracik her gün meyvesini ikindi uykusundan uyanınca yiyor avokado muz karışımı ya da elma kayısı falan o yüzden gece mamasını sadece pekmezli hazırlıyorum canım
Serracik Bernaasel itiraf edeyim ben 6. Aya girdiğimiz hafta cevizi verdim önce çay kaşığının ucu ile verdim hergun biraz arttırsın alerjik bişi olmadı çok şükür smdi bir ceviz veriyorum hergun ceviz kadar faydalı bişi varmı geç kalmak istemedim en dogalindan OMEGA zeka gekisimj için ama bazı bebeklere hem pişik hemde farklı alerjik reaksiyon gösterebilir çok dikkatli vermek gerek eğer erken verilicekse
Mom9 cansuaydin tok tutan mama diye bişey yoktur. Bebekler alışkanlıktan kalkar. En son saat 6da akşam yemeğini yer. 8gibi de emzirip uyutuyorum bazen 5saat sonra uyanır emer sonra 5-6 gibi kalkar emer. Ne kadar yedirsem de bu durum değişmedi :) gece vakti verilen irmik pirinç unu bebeğin anca midesine zarar..annesütü doktoru var instagramda onun postlarına bakabilirsiniz
Araseymen cansuaydin ben 1 tk irmik 1 tk pirinç unu haşlanma elma içine de 1 tk kadar pekmez atıyorum baya tok tutuyor gündüzleri de yapıp verdiğim oluyor