Cero0505 Kızlar oğlum 2 aylık sünnet yaptırdım özelde dikişli bu aylarda yaptıranlar var mı tavsiyeleriniz neler ben mesela suya oturtma duymadım hiç doktorda bahsetmedi sadece 10 gün kremli kantaron lu pansuman önerdi pipiyi geri çekip masaj yapın dedi ama yapışık biraz kaç gündür çekemiypruz cok aglıyor sizce sorun olur mu tavsiyeleriniz neler çabuk atlatması için
Mickeylover Cero0505 hiç gerek yok ben 19 gğnlük yaptırdım, sadece teramisin bulayıp bezini kapattık, çok şükür 1 haftada iyileşti. Morarma ve kanama olursa ve çiş yapamazsa doktorunuza haber verin. Onun dışında sorun yok. Hayırlı olsun bu arada 🧿
Alprn4 Cero0505 bizde 2 ay 10 günlüğüz araştırıyorum bu günlerde yaptırmak istiyorum sadece kremi kullandım 2 oğlumu da sünnet ettirdim hiç suya oturma duymadım ilk duyuyorum sabunlu su işini
Omerim01 Cero0505 biz 40 gunluk olmamisti yaptirdik canim kakaya degmemesi lazim ona cok dikkat et bir defa degdi kiyameti kopardi oglum yakti sanirim. Bize antibiyotuk krem vermisti gazli beze surup pipisine kapatiyorduk dikisli yerleri iyilesti ama uc kismi tahris oldu kanadi o yuzden bir hafta daha gecikti iyilesme suremiz bizim onhn icin de ayri bi krem kullandik ve kantoron yagi damlattim surekli cok sukur iki haftada tamamen iyilesti
bossbabysmom Cero0505 2 aylk sunney yaptrdm hcbr sorun yaşamdm 2 saade hicbr şeyi yoktu.. paptya ile yıkadm 2 gün onun dışnda hcbr şey yapmadm
Cero0505 Mickeylover cok teşekkür ederim doktora günlük olarak fotoğraf atıyorum anormal bir durum olsa söylerdi sanırım
Cero0505 Alprn4 bence ne kadar erken o kadar iyi yaptırmak hem iyileşme süreci hızlanıyor erken yaptırınca. Canı ilk günler cok yanıyor ama sonra pansumanda hissetmiyor bile. Bez yapışmasa daha kolay olacak ama çare yok sanırım ona
Cero0505 Omerim01 evet sizinle aynı şeyleri kullanıyoruz kakasını yaptıgı an cığlıgı basıyor zaten hemen temizliyoruz çişinde aynı şekilde cok yakıyor. İnşallah bizimde iyileşir en kısa zamanda canım cok sagol
Kereminannesi09 Cero0505 gecmis olsun canim 37 gunluktu yaptirdigimda aynilarini solemisti doktorumuz bizede ama geriye dogru bizde cekememistik aglamisti havalar sicak hergun yikayin suyun altinda yaparsaniz daha az acir ve yumusar bizde 4 gunden sonra ilik suda oynatmistikki yumusasin sargisi kolay dussun diye 2 3 gune iyilesir zaten