Bebegimucizem 6-9 aylık zaman diliminde ve 9-12 aylık zaman diliminde her 3 ayda bir 500gr almış oğlumm. Ve 9 kiloyu yeni gördük 😏 Sizlerde nasıldı durumlar hayır yedikleri nereye gidiyor bu çocuğun 🙁 Öff kafama takmayayım diyorum ama olmuyor gerçekten
ozlmksknn Bebegimucizem her bebeğin kilosu farklı tabi gelişimi farklı. O yüzden başka bebeklerle kıyaslama yapmamak gerekir. Çok hareketli bir bebekse yediklerini eritiyordur muhtemelen ama sağlığı yerindeyse kilonun da pek bi önemi olduğunu düşünmüyorum. Bizde 1 yaşındayız 10 buçuk kiloyuz😊
mom0989 Bebegimucizem canım bence kilo biraz bebeğe bağlı diye düşünüyorum. Bak kızımın 5. Aydan beri gece beslenmesi yok 10 ay 11 günlüğüz günde 4 öğün besleniyor ki süt ve süt ürünleri alerjimiz var öyle herşeyi yiyemiyor yavrum kilomuz tam 9. Ayda 9.600 dü. Henüz tartılmadık ama 11 olmuşuz gibi hissediyorum hem taşırken hem kıyafetlerinden dolayı. Bazı bebeklere yedikleri yaramıyor yani kilo anlamında 😀
Bebegimucizem ozlmksknn Sağlığı da etkileniyor maalesef. bünyesi çok zayıf kilosu olmayınca bağışıklığı da düşüyor hemen hastalanıyor😏herseyi yer ayırdığı hiç birşey yok ama bilmiyorum 🤷🏼♀️ hareketli diye gerçekten eritiyor mu anlamıyorum
ozlmksknn Bebegimucizem doktorunuz ne diyor bu konu hakkında onun dedikleri çok önemli tabi bizim birşey dememizle olmaz. Ama herşeyi yiyorsa eritiyordur bence yemese bir sorun vardır asıl. Ama yediği halde kilo alamıyorsa birşey olmaz diye düşünüyorum. Bir de bebekler için bağışıklık güçlendirici vitaminler var sanırım onları araştırın olmazsa doktorunuza da sorabilirsiniz
Bebegimucizem ozlmksknn teşekkür ederim 😊 bu virüs yüzünden götüremedik aylardır. ilk fırsatta götüreceğim saglık ocağı aylık olarak baz aldığında az buluyor kilomuzu vitamin takviyelerini de dediğiniz gibi danışıp kullanmayı dişünüyorum
Annesininbali Canım çocuğunun kilosu değil zagligi önemli .kilolu olup hasta olan zayıf olup sağlıklı olanlar olabiliyor.en iyisini Dr bilir .bnm kızımda 13aylik 12kg dan fazla .