Yenihamile Merhaba bebeğim 40 günlük bebegim var gaz sancımız var doktorum iki tane probiyotik verdi ama günde 4 defa tuvalete büyük küçük çok rahat cikiyir ama ben bitki cayi olarak kimyon ve rezene içiyorum ve merak ettiğim Anason çayı içebilirmiyim
btl_5860 Yenihamile canım anasonu çok olmamak şartıyla içirebilirsin malum sarhoş etme özelliği var 😂 bir iki çay kaşığı yeterli olacaktır
Busracbayram Yenihamile merhaba ben rezene anason karıştırıp hem kendim hem bebeğime icirdim bı kaç kaşık iyi geliyor
Arasannesi Yenihamile ıcılır zaten gazda anason tavsıye edılıyor cokta ıyı gelıyor.ıyı geceler çayının içinde anason var zaten
Yenihamile btl_5860 uyumuyor doğru düzgün gece 4 den itibaren uyanıyor saat başı yada 1.5 saat aralığında ve memede uyumaya alıştı beni telef ediyor artik yemek bile yiyemiyorum
btl_5860 Yenihamile internette atak haftası hesaplama var ordan hesaplayabilirsin canım vallahi bende duymadigim şeyleri bebek büyütürken öğrendim 😂 ama bazı bebekler seninki gibi oluyor mesela benimki halada öyle yeni yeni düzen almaya başladı 8 aylık umarım seninki benimkinin cinsinden değildir 😊