Hafsavera25 Bebeğim 4 buçuk aylık idrar yollarında enfeksiyon çıktı etrafımda herkes su ver enfeksiyonu suyla atar hava da çok sıcak vermelisin diyor ne yapacağımı şaşırdım sizler ne zaman vermeye başladınız versem bi zararı olur mu ?
Ftmvrs13 Hafsavera25 ufak ufak ver bence bişey olmaz ama ne ile besleniyor anne sütü ise çay kaşığıyla Aralık’la verebilirsin ama mamaysa her beslenmedrn sonra ver bence
hunilimomm Hafsavera25 ek gıdaya erken başladık biz o yüzden 5 aylık felandi bizimse idrar yolu enfeksiyonumuz vardı o ara bi çay kaşığı verdim sonra tatlı kaşığı felan zaten hepsini tutamıyor bence bi kaşık verebilirisn
zeynepin_annesi31 Hafsavera25 canim kızım beş buçuk aylık doktorumuz daha yeni dedi su verebilirsin diye bizde mama ile besleniyoruz
Zeybeybel Hafsavera25 bende bunu yazmıştım geçenler de. Mama kullanan anneler çoğunlukla şu veriyor. Sadece süt veren annelerden de verenler var. Sudan bişey olmaz diyende var bobelreklerine zarar veriri diyende. Benim bebeğim bir aylık şu vermeme kararı aldım. Sende iyice araştır doktoruna sor ona gore karar ver
RundownMom Zararı olduğundan değil midesi boşuna dolmasın diye önerilmiyor. Zararı olmaz yani. Bizimki 5 bucuk aylık oldu ben veriyorum ara ara. Anne sütü alıyor sadece. Birkaç çay kaşığından bir şey olmaz diye veriyorum.
Nltka Benim sadece mamayla besleniyor doktorum ver dedi . Doğduğundan beri veriyorum havalar zaten çok sıcak dudakları kupkuru oluyor tadını ne kadar sevdiği muamma ama baya biberonla veriyorum üç çay kaşığı var içiyordur çok içemiyor zaten
Ozlemuguralp Benm bebeğimde geçen yaz 3-4 aylıktı veriyordum günde 3-4 defa çay kaşığıyla az az doktor da verebilirsin demişti
Araseymen Hafsavera25 sudan neden bu kadar korkuluyorki en faydali şeylerden biri günlük 3 tatlı kaşığı kadar su verebilirsin havalar çok sıcak zaten anne sütü yada mama alıyorsa ter ile aldığı sıvıyı atıyor vücut susuz kalıyor sudan korkmayın sadece beslenmesinden önce değil sonra verin
Ruyamm Hafsavera25 20 günlükken vermeye basladım 2 çay kaşığı falan annelim iç güdünü dinle çünkü ver verme olayı var
Talhatas Hafsavera25 benim bebeğim 27 günlük 2 günde bir veriyorum hem mama hem anne sütü alıyor ama yine veriyorum biberonla sonuçta su hayattır suyun zararı olmaz hele bu sıcaklarda
leila Hafsavera25 doğduğundan beri veriyorum valla bebekken tabi cay kaşığını yarısı kadar fapan büyüdükçe çoğaltım alt temizliğine cok dikkat etmek gerek bezide sik sik degismesine