Kucukmucizem2704 Kizlar 14aylik oglum var ne inek sutu nede keçi sütü icmiyo iciremiyorum bni emdigi icin almiyo galiba nasil alistrcm gece süre baslamk istiyorum biberon alan bi cocuk da degil
Kiviefe Kucukmucizem2704 neden baslamak istiyorsunuzki emiyormus zaten benim Dr. Asla ve asla sut yok dedi hersey her ama sut verme dedi siz Dr danisin 😊
Zeyno111 Kucukmucizem2704 Süt sanıldığı gibi faydalı bir şey değil yoğurt peynir yesin onlardan gerekli vitamini alıyor artık 2 yaşına kadar süt önerilmiyor emen çocuklara zaten gerek yok gereksiz kansızlık yapıyor. İlla bir çeşit olacaksa da keçi sütü daha iyi diye düşünüyorum
Ates_mami Kucukmucizem2704 anne sütünü kesmeyecekseniz gerek yok. Yani bize doktorumuz öyle dedi.26 ay emdi. O zamana kadar hiç inek sütünü içmedi. Sonra da pipetli alıştırma bardaklarını deneyin. Oğlum hiç biberon almadığı için bilmiyordu. Ben o suluklarla veriyordum.
Kucukmucizem2704 Kiviefe verebilirsin dedi bizim doktorumuz da sey tek göğüs emdigi icin zorlaniyorum disleri var ve isiriyo o yuzden gece sute baslamk istiyorum 🤗
Kiviefe Kucukmucizem2704 benim doktorum net bir sekilde soyledim yogurt ver dedi onun yerine daha faydali dedi.. isirirlar benim 13 aylik 6 disi vardi 2 de yeni cikariyor 🤦♀️
Canimincani Kucukmucizem2704 hipp in 5 tahıllı kaşık mamasını keçi sütü ile hazırlıyorum. Bir de içine muz eziyorum