Bahar1425 Tgceyvc ben bebeğime biogaia kullandım 5 ay faydası oldu diyecek kadar çok azdı. İlaçlarım damlaların hiç bir etkisi yok sen bebeğine sadece kimyon içir sende dikkat et yiyeceklerine
jolene Tgceyvc bize doktor ilk doğduğu zaman vermişti, 2 haftalıkken ama çok faydasını görmedik. Nurse harveys ve sab simplex den memnun kaldık
dertlikerkenez Tgceyvc merhaba piyasada çok cesıt damla var bebekler ve gazları kendine özel hangi bebeğe hangisi iyi gelir deneye yanıla öğreniliyor maalesef
Kadervural Tgceyvc hic birseyden fayda gormedik karnini ovalayin sirtini sivaslayin kakasi normale donunce gaz gidiyo bizim o kadar cok du ki yememe dikkat etmeme ragmen 2 buçuk da kakamiz duzeldi ve gaz azaldi 3 ay olduk cok sukur iyiyiz ara ara oluyo
jolene Bahar1425 biogaia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici ve faydası var. Bence kafasına göre bitki çayı kullanması saçma, çok aylık bi de bebeği yani
Arasannesi Bahar1425 her bebek farklodır bıze cok ıyı geldı resmen bebegım onunla rahatladı.yanına relactaz kullanıyoruz cokta memnunuz
Tgceyvc dertlikerkenez herşeyi deniyorum dha hiç faydasnı görmedim bgünde bu damlayı aldım faydası olurmu bilmyrum
dertlikerkenez Tgceyvc piyasadaki neredeyse tüm damlaları denedim henüz işe yarayanı bulamadım nurse harveys bi tık iyi gelmişti
Birkucukeylulmeselesi Tgceyvc biogaia ve sap samplex birbirinden ayıramadım tek tek hiç işe yaramadılar ama birlikte çok faydalı oldular denemenizi öneririm
Birkucukeylulmeselesi Smgsydn evet yatmadan veriyorum son kutuda günde iki kez verdim ama bir kez verdiğimle aynı etkisi var sanki