Hilaldurmazzz Kızlar 3 aylık bir bebeğim var hamak almak istiyorum ama çok kararsızım tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏
Tazeanne33 Hilaldurmazzz Benim oğlum 3 ay 5 günlük ben aldim hamak iyikide aldık çok rahat ettim seve sevede kullaniyoruz canim
Elifsu60 Hilaldurmazzz hamak. Hayat kurtarıyor canım ama geç bile kalmışsın hiç düşünme al ben doğduğundan beri kullanıyorum aşırı kolaylık oluyor
Mom4775 Hilaldurmazzz kesinlikle svava hamak. Parası kuruşuna kadar helal olsun. Çok severek kullandık. Ramazeynep
Hilaldurmazzz Siyahbeyazl hadi ya valla bana sanki rahat olur gibi geldi ama yemek yerken yada misafir varken onda yatar diye düşündüm 🙄
Siyahbeyazl Hilaldurmazzz Belki sizinki sever bilmiyorum yatan bebekler var tabiki, ama kizim cok cabuk sıkıldı
Ramazeynep Benim oğlumda 35 günlük sallamadan uyumuyor beşikte sallıyoruz uyumuyor eşimle sallamaktan kollarımız ağrıyor bende istiyorum marka önerisi olan var mı 🤔
aramsamsam Svava kullandım, oldukça memnun kaldım hatta doğum yapan arkadaşıma da hediye aldım aynısından tavsiye ederim👌🏻
Ummuhumeyra Hilaldurmazzz bende svava kullanıyorum çok memnunum hatta anneme falan giderken de hemen söküp götürüyorum çok pratik bir yere götürme açısından duvara bağlanan değil de bahsettiğim gibi yerde sökülebilen bir şey alırsan daha kullanışlı olur bence 🌼🎈
Hilaldurmazzz Ummuhumeyra canım bende e bebekle civil sitesine baktım orda svava yok ama bliss diye bi marka var
Deletedmom315 Hilaldurmazzz svava hamak aldım ben tavana asılandan. Bebeğim sallanarak uyumaya alışkın değil kendi kendine uyur koltukta besikte. Ama gaz sancısı olduğu zaman yada çok ağladığı zaman ona koyuyorum anında sakinlesiyor ve uyuyor tavsiye ederim canım