Mucizebebegim8 Merhaba yazlığa gidicez park yatak arabası bezi kıyafetleri güneş koruyucu dısında almam gerekenler neler hanımlar
cisemerihvenus Mucizebebegim8 deniz ayakkabısı,güneş ve deniz gözlüğü,şapka,simit kolluk,mayo bebek bezi ve su geçirmeyen bebek bezi,beslenme malzemeleri,kova takımı,ateş düşürücü aklıma gelenler bunlar.🙆🏻♀️
dertlikerkenez Mucizebebegim8 merhaba bebeğiniz ne kadarlık bizde yazlığa gideceğiz sürekli ne alsam yanıma listesi yapıyorum 😋4,5 aylık oğlum müslin panco aldım ilaçları damlaları mayo bez vs vs diye gidiyor listem
Ndnz Mucizebebegim8 bugun yazliga geldik daha:) araba almadi ustune bagajlar aldik gene kafamin ustunde falan esyalarla geldim:D bebek arabasindan mama sandalyesine oyuncaklarindan bakim urunlerine kıyafetlerinden havlularina ek gida malzemelerinden sterilizasyon makinesine kadar pek cok sey geldi:)
Dilekzb Mümkünse gitmeyin 😊 bende kızımla giresuna geldim bir ailemin yanına gidiyorum bir kayınvalideme bebeğin huyu suyu değişti çok huysuzlaştı gerçi büyüdükçede yapabilir ama keşke evimde olsaydım bu kadar olmazdı diyorum 😊
Mucizebebegim8 Yaklaşık 2ay gitcez evi koydum bagaja neredeyse kendine 2 tshirt 2 şort yürüteç salıncak bumbo almak istiyorum mama sandalyesi sevmedi bnmki