zhdeksm 02.03.2020 tarihinde alındı. garantisi 2 yıl devam ediyor. 6 adet kavanozu var. 7 taneydi ama biri kırıldı. fiyatı 200 TL. makul indirim tekliflerini kabul ederim. Muğla Marmariste yaşıyorum.
Ssemass zhdeksm bu ürünü 167tlden 0 a alanlar var trendyolda 239 lira gözünüzü seveyim yapmayın 200 tl ye satmak ne biraz insaflı olmak lazim sonuçta kullanılmış ve kırılmış bir ürün
zhdeksm Ssemass ürün şu an stokta olmadığı için o fiyat 239 tl. normalde 369 tl gibi bir fiyat. eksik araştırmışsınız.
Ssemass zhdeksm yoostokta varkende 200 küsüre görmüştüm hatta ek gıda döneminde almayı düsündüm 200 tl nelere vermiyoruz diyip ayrıca dedigim fiyata alanlar yalan mı söyluyor stokta yokken alamazlar öyle değil mi ?
zhdeksm Ssemass peki hanımefendi buyrun alın o zaman ben bu fiyata satıyorum var mı keyfimin kahyası? herkesin en az sizin kadar aklı çalışıyordur diye düşünüyorum. onları dolandırdığımı kandırdığımı araştırarak anlayabilirler öyle değil mi?!
Ssemass zhdeksm ben öyle bir iddada bulunmadım tatlış sen niye öyle yazdın bilemedim neyse sana iyi satışlar.