Masha_ Arkadaşlar bebeğim 10 günlük ilaç veriyorum ilaclsri tatli ve hava da sıcak olduğu için günde iki cay kaşığı e bebekten aldığım hips su vermek istiyorum kaynatıp zarari olur mu acaba
Beyzalila Masha_ merhaba benim kıZım 1 hafta sonra 3 aylık olucak bn doğduğundan beri azar azar veriyorum anne sütü yeterli diyorlar ama büyükler karıştı için verdim . Ama doğru ama yalnış Karar sizin ☺️🙏🏻
Deletedmom297 Masha_ Niye kendu octiginiz sudan vermiyorsunz? Ben bugun hava cok sicak diye ilk defa 1 cay kasigi verdim. Doktorum sicak havalarda verebilirsin sorun olmaz demişti
Araseymen Masha_ çok verme canım 2 3 çay kaşığı verebilirsin birde bir kere verdim mi hep vermek gerekirmiş vücut istermiş bebekte ararmış suyu büyükler öyle derler 🤷♀️
Gzdnz Masha_ kaynatmana gerek yok ki kaynatınca içindeki mineraller gidiyor. Ben doğdugundan beri veriyorum suyu. Bi zararını görmedim havalar çok sıcak
TurkerNoyan Masha_ bende arada veriyordum da dün doktora sordum gerek yok altı ay vermiyoruz dedi sütünde var dedi ben mama da veriyorum o zaten suyla yapılıyor ya
Avsininannesi15 TurkerNoyan anlamadim doktorunuz mama verdiginizi bildigi halde su vermeyinmi dedi? Internetde kisa araştirma yapin bence. Yalniz anne sutu alan bebekler ilk 6 ay su verilmiye bilir mama alinan bebeklerse muhakkak su icmeliler yoksa kabiz olurlar
Avsininannesi15 TurkerNoyan yani canim eger mama veriyorsan bebegine her beslenmesinden sonra 1 2 cay kasigi su vermelisin gunde 30 40 cc
jap Masha_ doğduğundan beri hergün verdim 3 çay kaşığı. Hatta hastanede zemzemle açtılar kızımın ağzını
Avsininannesi15 Masha_ canim suyun bebege hicbi zarari yok sadece midesi daha cok kucuk oldugu icin midesini bowa dolduruyo oyuzden ilk 6 ay emzirirken su vermeyince sorun deyil
minnosizmmm Masha_ benim kızım kolikti ilaç kullanıyorduk ve sarılığı mama veriyordum ara ara doktorum ilaçtan ve mamadan sonra 2 çay kaşığı su ver ağzında pamukcuk olmasın dedi ki o zamanlar kış ayıydı