Banum Kizlar, 2 aylik bebegimin yanaklari kizariyor. Cok tuhaf bazen geciyor bazen kipkirmizi. Haftaya kontrolumuz var. doktorda gormeden birsey diyemez o yuzden sormadim. Hic sizin bebislerde boyle birsey oldumu?
Zuzu Banum kızarıklık derken böyle al al mı oluyor? Eğer öyleyse benim kızımda da oluyor genelde,bulunduğu ortam fazla sıcaksa eğer görülüyor.
Bahar_ Banum benim de 20 günlük bebeğim aynı sorunu yasıyoruz doktora goturdum fakat süt alerjisi demedi 1 aya gecer dedi ama burdan okuduklarıma göre süt alerjisi oldugunu düsünüyorum bazen artıyor bazen kızarıklar biraz azalıyor ama 3 4 gündür cok yogun oncesinde yoktu neyden oldugunu anlamıs degilim aceba nasıl gecer 😔😔
Liyaa Banum cnm benim kızımda da var hatta pütür pütür oluyor bazen genellikle çok sıcaklayınca oluyor yada omzuma yanağını koyduğunda oluyor sizin giydiğiniz yünlü yada dantelli kıyafetler varsa oda yapar benim kızımda bazen çok oluyordu bazen geçiyordu özellikle akşamları çoğalıyordu
Betul00 @Banum benimde 2 aylık bebegik var. Ayni durum bizdede var. Acaba sizdeki de emdikten sonrami ortaya çikiyor? Ben emzirdikten sonra bir bakiyorum kipkirkizi sonra geçiyor. Caresiz kaldim yarin doktora goturecegim.
Betul00 Nasil emin olabilirim? Sut hic tuketmedim aklima sadece kasar peyniri col tukettim buaralar o yapmis olabilir mi?? Yusufunannesi
Cinarege_ Bahar_ bnm bebegmde 36gunluk aynı seyler var bende evham yaptm sur alerjisi diye annelik delilik haliyms
Banum [bilinmeyen] ben sut veriyorum. Ama dedigin gibi olabilir. Eller acildi ve surekli yuzunde. Emzikte agzindan dusunce hep yanaginda
Banum Liyaa yaaa evet genellikle aksamlsri oluyor. Bugun yikadik mesela hadi sicak su falan o zaman cogaldi. Sonra gecti. Suan yine var. bizimki elleriyle cok oynuyor. eldiven hep cikiyor elinden. Uyandiyorda zaten bu yuzden kendini.
Liyaa Banum vücut ısısından olabilir muhtemelen akşamları artıyor bu arada şampuan veya losyonda yapabilir eğer yüzüne kullanıyorsanız özellikle yüzleri çok hassas bazen yağlıyorum nemli olsun diye hemen kızarıyor elleri için de ben hep yarım kundak yaptım kendini çok uyandırıyor diye
Liyaa Cinarege_ bende o haftalarda aynı durumu yaşadım sonradan eşim farketti bir kaç gün dikkat ettik giydiklerimize gerçekten yapıyormuş ben artık direk yanağını yaslamıyorum çenesini omzuma koyarak gazını çıkartıyorum yanakları değmemiş oluyor