Ceyceyk02 3 aylık bebeğim var 2 saatte bir mama veriyorum 90 doğrumu değil mi bilmiyorum ama cevaplarsanız sevinirim
Atypicalmom Ceyceyk02 emmiyor mu sadece mama mı bilmiyorum ama benim de aynı bebeğim 3 ayına girecek. Ben eğer meme vermiyorsam 90 cc mama veriyorum eğer emiyorsa ve doymadıysa 45 cc falan takviye yapıyorum. Kilo alımı iyiyse ve açlık ağlaması yapmıyorsa normal
Esarikayy Ceyceyk02 canım biz meme + mama gidiyoruz ama ben 3 aylıkken 6 saatte bı 90 veriyordum. 3 doldu 120 vermeye başladım. Sende iki değil de üç saatte bir mama versen daha iyi olur bence ama artık alistiysa doymayadabilir bebeğin doymasina bağlı biraz bu durum
Gzdnz Ceyceyk02 2 saatte bir değil de 3 saatte bir 120 cc vermeyi dene. 2 saat olunca hazımsızlık oluyor gazlı oluyor ama 3 saatte bir önceki yediğini sindirmiş oldugu için sorun olmuyor. Bizde 2.5 aylıgız 3 saatte bir 120 cc veriyorum
Lilamor77 Atypicalmom bende hem emziriyorum hemde Mama veriyorum günde bir defa felan ama mamayı verdikten sonra emzirmeye çalıştığım zaman memeyi almıyor çok zorlanıyorum doymuyor memede mamayı daha çok vermek istiyorum ama hemen biberona alışıyor ne yapıcam bilmiyorum bebeğim 28 günlük 😞
Tgcy Lilamor77 önce emzirip sonra mama vermelisiniz süt emdikçe çoğalır virüste öyle takip edin sonra yavaş yavaş mamayı azaltın.bir hafta blue takip edip kilo kontrolü yapın eğer kilo alıyorsa sorun yok böylece hem sütünüz artar hem de sonunda mamayı bırakmış olursunuz
YeniEvli Benimde bebeğim 3 aylık ama prematüre mama meme ile besleniyor 100 cc fazla içti mi içiyor. Doktora sordum iciyorsa alıyorsa iyidir. Yemen Bebek yemez yiyorsa ver dedi…