Yagmurduru Kızlar bebelac gold 1 numara kullanıyorum . Kızım 5ay11 günlük ne zaman 2 numara mamaya geçiliyor ?
Deletedmom38 Yagmurduru 19 gün sonra başlayablirsin. 2 numara mamalarda en iyisi hipp combiotic mama fiyatı bayagı yüksek ikinci en iyide bebelac gold bende mecbur bebelac gold kullanıyorum
Seda0202 Yagmurduru canım 2 numaraya direkt geçme önce 1 ile karıştırarak ver sonra 1 i azalt 2 ye geç direkt geçince sindirimi zor oluyor kabız oluyor bebekler
Yagmurduru ilknurcelik 0-6 ay ya 1 numara mamalar. 6 ay girince mi yoksa dolunca mı başlanıyor 2 numarasına
Yagmurduru Deletedmom38 hipp kullandım fakat asla doyurmadı hep acıkıyordu . Doktorumda hippten sonra bebelac gold önermişti 2 aydır onu kullanıyorum maşallah gelişimi boyu kilosu çok iyi
Yagmurduru Yigitinannesi13 valla canım 12 1 gibi gece uykusuna yatırmadan önce içiriyorum. Sabah 6 6 buçuk gibi kalkıyor baya tok tutuyor kıvamlı bir mama çnkü
Yagmurduru [bilinmeyen] aynen ek gıdayla alakası Yok . Sadece ne zaman geçileceğini merak etmiştim . 6 dolduğunda tamamdır