Emirinannesi1 Merhaba! Hanımlar çocuk kontrolüne gittgmiz bi doktor var muaynesini yaptı 2 aylık 5.300 gr kilosu ama doktor bir yorum yapmadı nasıl sizce?
bayankitapkurdu Emirinannesi1 5800dü uğlum şuan 2 buçuk aylık 6500 olmuş bile. Bize gelişimi önde dedi başka bişey demedi
Caglaa Emirinannesi1 2 kg 100 gr almis bence gayet iyi ayda 1 kg almis. Dusuk fln degil kilosu iyi ayda en az 500-800 gr arasi almasi gerekiyor zaten sizde ustunu almissinz masallah.
bayankitapkurdu Emirinannesi1 sadece anne sütü alıyor. Bol bol komposto yapı içiyorum karışık meyvelerden. Onun dışında çay bana süt yapıyor hergün 2-3bardak içiyorum. Normal yemek yiyorum
Mom93 Benim oğlumda 3260 doğdu şuan 2 ay 18 günlük 5800 kilo ideal diyor doktor yani alması gereken kiloyu aliyo biraz küçük duruyo benimki 10 kiloda alsa o kiloyu göstermez boyu uzun olduğu için
Caglaa Emirinannesi1 bence verme simdilik baska ay bakarsin kilo alimi duserse verirsin ama simdi ihtiyaci yok kilosunu iyi almis cunku.
GunesinPoncikAnnesi Emirinannesi1 doğduğu kilodan sonra her hafta 200 gram alması gerekiyormuş benim kızda 1,5 aylık en son 4530 du 🙄