Ftmslkunl92 Guzel_kizim benimki 4.ayından beri sadece sağ göğsümü emiyor diğerinden zaten artık süt gelmiyor emmediği için şuan 10 ay 16günlük
Deletedmom44 Guzel_kizim ilk 1 ayında öyleydi zorla verdim alıştırdım şuan ikisinide emiyo şükür 🤦🏻♀️👍
sayrannannesi Guzel_kizim benimde red durumu yaşıyorum ama göğüs ucu aldım onla direkt tutturuyorum biraz emdikten sonra çıkarıp öyle emziriyorum
Haticekrks1858 Guzel_kizim benim oğlum doğdu doğalı sadece sol göğsümü emiyor şuan 10 ay 9 günlük ne yaptıysam tutturamadım sağ tarafı
asyali Guzel_kizim benimde sağ göğsümü asla emmezdi. Çanta pozisyonuyla tuttururdum. Sonra alıştı. Değişik pozisyonlarda teklif etmeyi denediniz mi?🤗
MuMuBu Guzel_kizim aynı durumu bende yasadım iki gündür sol gögsumu tutmak istemiyordu. megerse sag kulagı agrıyomus kulagına baktırın isterseniz.
Mucizemveben90 Ya benımde 2.5 aylık bebegım sağ göğsümü almak istemıyor 2 gündür ama diğerinide biraz emip bazen ona da yapıpt aynısını kaldırıp üstten gazını alıyorum ama bi savaş halınde memeyle anlamadım