Deletedmom304 CananOral 4 aylik bebeģe 7750 qram ciddenmi sana zayif geldi?😂😂😂😂😂 sınırdan yuksekte habeein varmi.Benim oģlum 4 ay tamaminda 7400 qram 65 sm boy geldi.doktor bana oyle sert konuşdu ki bu bebeni neden kilolu yaptin az mama içir diye cahil cahil konuştu😒bende çok üzülmuştym herkesin yaninda soyledi bide.nazari defdi sanki ordan gelince oglum çok kilo verdi hizla alamadi artik. Boyle kilolari paylaşmayin hem nazar değer hemde platforumdayi kadinlardan baya linç yersiniz gene kendiniz bilirsiniz😉
Butterfly CananOral bence iyi yani 10 klomu olması gerek . Tobul bebekler aktiv olamıyolar hem sağlıklıda değil fazla klosu olunca doktor zayıflasın diyor
CananOral Zuluu bna zayıf geldi sağlık ocağı hafiften ek gıdaya geç dedi yoğurt yemiyor zorla veriyorum
Balbocegi CananOral aylık doktor kontrolüne götürmüyor musunuz? Sağlık ocağında ki hemşireler bu aylar da ek gıdaya başlatıyorlar sebepsizce. Benim bebeğim de 4 aylık. Doktorumuz 6 ayını bitirmesini istedi tadım için
Dadam Normal kilosu bence. Ek gıda için erken ama hazımsızlık proble yaşayabilirsiniz. Doktora danışmak daha mantıklı bu konuda.
Dadam CananOral bizim Dr 5.5 ay olunca tadımlara başlayalım dedi onda bile tereddütlüyüm 6 ay olmasını neden beklemiyoruz diye kilo alımı da gayet iyi çünkü. Siz bilirsiniz zor biraz ek gıda serüveni Allah kolaylık versin🌺
Lina16 Benim kızım 4,5 aylıkken 6.5 kiloydu maşallah bence kilosu gayet iyi ek gıda için erken bence sağlık ocağı hemşireleri herkese aynı şeyi söylüyor bizede aynısını söylediler 4.5 aylık bebek 10 kilomu olucak daha neler yani
Sedanur_Yaprak Ya bu kılosu az dıyenler neye dayanarak dıyolar benım kızımda 4 bucuk aylık 6.600 kılosu 7700 en ust sınırmıs zaten az dıyenlere cok sasırdım 10 kılo mı olmalı 4 bucuk aylık bbek neden yanlıs yonlendırıyosunuz ınsanları ya bıraz fazla gıbı ama doktor sıkıntı gormezse takma canım zayıf dıyenlerı hııııc takma
Esra_34 Kilosu gayet iyi ne bekliyorsunuz 10 kilo olmasını mı kilo çok ta iyi bişey degil kilosu az diyenlere şaşıyorum doktor kesiliyorkar burda benim 2 ay 10 günlük bebegim var daha yeni 3900 oldu kilosu zaten doktorlar yönlerdiriyor seni az yada iyi çok fazla diye kilosunu niye burda insanlara sormak zorunda kalıyorsunuz burdaki insanlar doktorlar dan daha mı iyi biliyorlar yada bilgililer anlamıyorum..