Asel22 Bhy72 mrhb modaselvimdeb alıyorum baya iyi kumaşı falan kaliteli sefamervede iyi güvenilir siteler eliza modadan hiç almadım ama bu aralar çok duyuyorum ve çok güzel ürünleri var
Mademoiselle Bhy72 ben elizamoda dan alışveriş yapıyorum ilk siparişimde belki gelmez diye düşünmüştüm adamlar 1 istediğim halde 2 tane gondermisler😁 iade ettik birini
Bhy72 Asel22 modaselvimi tercih ediyorum ozaman bakalim elizamoda için yorum yapan olur mu elizamoda hem ürünleri çok güzel hemde oldukça uygun fiyatları var
Asel22 Bhy72 ben elizamodayi araştırdım tek sorun elbiselerinin boyu baya kısa oluyormuş bnd burda bekleyim güzel yorumlar olursa bnd tercih ederim😊
Bhy72 Mademoiselle eli açık insanlar demek ki 😂😂 ay size güvenip sipariş vericem ozaman lütfen korktuğum başıma gelmesin 😂
elmaliturta Bhy72 bize gelenlerde hiç öyle bir şey olmadi soluk değildi açıklama kısmında hangi renk yazıyorsa o renk geliyor. Benim somon rengiydi güzeldi kuzenim bordo siyah söyledi o da çok güzeldi renk tonunda diğer kuzen mor söyledi o da güzeldi.