zeyzey29 Az once sağlık ocağından geldik kizlar 2 ay 3 günlük bebegim kilosu 4.600 çok mu düşük hem mama hem meme ile besleniyor kilo alsin duye mamaya başladık ama almiyor gibi yine
Canan2727 zeyzey29 benimkinin doğum kilosu 2985 gr. 2gün önce 3aylık olduk 6.600geliyo ama sütüm doyurmadıgı için ilk bastan beri meme+mama gidiyoruz
TurkerNoyan zeyzey29 hangi mamayı kullanıyorsunuz? Ne sıklıkla veriyorsunuz? Benimki 3800 doğdu bir aylık şimdi 5 olmuş bende meme mama gidiyorum golden goat kullanıyorum ama dün itibariyle azaltmaya başladım
Canan2727 Pnck yok canım cok normal bende benmki obez olcak diye korkuyorum ama boyu uzun benimkinin boyu kaç minnoşun
Pnck Canan2727 bencede iyi ama sağlık ocağındaki ebe kilosuna kötü değil dedi sanki ne iyi ne kotu gibi o yüzden kafama takılıyor
zeyzey29 TurkerNoyan batsta aptamil.verdim 1 haftadir da sma kullaniyorum 2 bucuk 3 saatte bi 120 cc veriyorum
asyasare zeyzey29 bir ayda en az 500gram aliyorsa yeterli demisti ebemiz bence kilosu iyi oglunuzun sorun etmeyin derim.