Aslinur45 Kızlar 32 gün oldu Doğum yapalı hala dikiş yerlerim acıyor birde vajinam da ara ara Ağrı acı varbirde sanki orası nasıl desem boş gibi hissediyorum böyle olan var mı normal mı
aramsamsam Aslinur45 Gayet normal benim dikişlerim 35.günde düşmeye başlamıştı ondan sonra yavaş yavaş ağrısı azaldı. Dikişlerinizi temiz ve kuru tutmaya özen gösterin çabucak geçer inşallah geçmiş olsun🌼
Busra1 Aslinur45 normal canım ben o ağrıyı 2 ay boyunca çektim. Dikişlerim 20. Günde düştü ama dikişten sonra sızlama ve yanma hissettim hep.
sedaykn Aslinur45 Ben de korkmuştum dikişlerim açıldı sanmıştım kontrole gittim doktor aksine çok iyi bakmışsın demişti 🙂
Birmartannesi Aslinur45 benim 4 ay olacak yeni yeni acısı geçiyor,, yani ilk zaman ki gibi acımıyor ama afedersjinz iliski yasayinca acıyordu,,
Aslinur45 Birmartannesi ay birde o var ilişki o nasıl olacak sanki ilk gün gibi bi korku canım afedersin ama Doğum dan sonra ilişki ne zaman girdiniz hemen 40 nın çıkınca mı birde normal Doğum sonra orası demiş kalıyormuş diyorlar ilişki de sorun oluyor diye öyle birşey yaşadın mı 🙏