Faras Merhaba kızlar tatile gitmeden önce 16 aylık kuzum içim kullanabileceğim etkili bir sinek kovucu sprey/losyon arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşarsanız çok mutlu olurum
Faras Akademisyenanne onunla ilgili olumsuz çok yorum var sürdük yine ısırdı diye. Sizin basimiza gelmedi değil mi acaba sık mı sürmek gerekiyor
zeynep-1206 Faras chicco koruyucu losyon aldım 60₺ gibi bir fiyata ve içeriği çok iyi gecen hafta sivrisinek olan biyerde uyuduk mecburen ıssırıgım vardı ⅗ yerde kızımda tek bişey yok😄 tavsıye ederim acık havada kıyafetlerınede sıktım
Faras Rmysamiranakyuz yukarıda link koydum Hepsiburada yorumları var orada baya kişi 1 vermiş ve işe yaraladığından bahsetmiş 🦟🤨
zeynep-1206 Faras gece yatmadan sıktım bidaha sıkmadım gece boyu korumus, sabah ve dısarı cıkarken tazeledim
Rmysamiranakyuz Faras ben bir tane bile kötü yorum okumadım allah allah 20 den fazla yorum baktım hepsi güzel diyordu
Mom022 Faras ben doğduğundan beri gerekli durumlarda siveno kullanıyorum. Temiz içerikli hem de vegan