Smyslh Hanımlar merhaba. Göğüs uçlarım yarılıyo. Ağrısından ölcem. Emzirmeden nefret ettim 🥵 Yardım edin lütfen. Napmam lazım 😢
Habibe2746 Smyslh canim ben mamajonun göğüs kalkanini kullandim onu kullanirken de lansinohun gogus ucu kremini ya da tereyag kullandim ucuna surdum yani gogsum yaraliyken bebege meme vermedim gogus kalkaniyla verdim o da tuttu tabi iyileseneckadar 2 hafta surdu iyilesmesi
GSA1319 Smyslh avent in göğüs kalkanı ve avent in kremini kullandım emzirdikten sonra sürüp kalkanı taktım hep öyle gezdim
Alinaninannesi Smyslh gümüş göğüs kalkanı 1 güne acısını geçiriyor iki üç günde tamameniyileşir en hızlı çözüm bi daha da olmuyor
Smyslh Habibe2746 bende wee’ninkini aldım silikon göğüs kalkanı ama bebeğim tutmuyo onuda. Emzik biberon hiçbirini de almadı zaten. Napcam blmyorum 😰
GSA1319 Smyslh bir de kırmızı kantaron yağı da hemen iyileştirir bebeğinizin göğsünüzü doğru tuttuğundan emin olun internette nasıl vermeniz gerektiğine dair videolar bakın dil bağı var mi kontrol edin varsa yara olması kaçınılmaz kesilmesi lazım
Smyslh GSA1319 ayy gerçekten çok sağolun. Çok iyisiniz. Teşekkürler 😊 ❣️ evet canm var kantaron. Hiç aklıma gelmemişti. Hemen kullanaym. Evet yaaa vardı dil bağımız. Kestirdik geçen hafta. Şükür kurtulduk ondanda.. 🤲🏼
Alyaaas Smyslh eczaneden al canım inanki ben ağlayarak emziriyorum salaklik edip nasıl daha önce almadım diye pişman oldum
dygcm Smyslh silverette gümüş gögüs kapağı, o kadar krem kullandım hiç biri etkı göstermedi bunları taktıktan sonra resmen rahat bi nefes aldım sadece emzırirken cıkarıyodum
ESMA111 dygcm gümüş kapak kullanımı sizde mantar yaomadı mı? Gerçekten yara yapmıyor geçiriyor hatta ben de kullandım ama 15günlükken kahverengi kısmında kızarık kabarcıkar çıkmaya başladı bende. Mantar yaptı. Islak kalmasını sağlıyo çünkü benimki ıslanıyodu içinde sütle de birlikte şimdi mantarla uğraşıyorum
Smyslh ESMA111 yaa evet bende nasıl kullanıldığını merak ediyorum. Bende wee’ninkini aldım. Biraz takayım dedm ucuna süt birikti çıkarırkende hepsi üstüme döküldü duş almak zorunda kaldm. Kullanan nasıl kullanyor acaba😊
dygcm ESMA111 yok benim öyle bi sıkıntım olmadı içinde süt olduğu müddetçe onlarda gögsümün yarasına iyi geldi hatta kisiden kisiye göre degısır tabi, ben herseyi denemistim hic bisey fayda etmemıstı gumus kapak hayat kurtarıcı oldu resmen benım ıcın