Ayznzn Bebeğim 49 günlük gündüz uykuları çok azaldı. Sizinkiler nasıl gündüz uykuları azaldı mı? Gece kaç saatte bir uyandırıyorsunuz emziriyorsunuz? kaç dk emiyor?
milasmommy Ayznzn 53 günlüğüz normalde de gündüz uykumuz yoktu hala yok ama merak ediyorum kaç kez gündüz uykusuna yatırıyor anneler kaç saat uyuyor bebişler
incii Ayznzn gündüz uykumuz hiç yok 2-3saatte belki yarım saat kestirme yaparsa yapıyor ve çok huysuz sürekli kucak istiyor bebeğim
Nurseda2612 Ayznzn benim bebeğimde 50 günlük gündüz eğer toplam 3-4 saat uyursa gece uyumuyor sürekli uyanıyor eğer gece aralıksız 3-4 saat uyursa bu sefer gündüz uyumuyor sürekli uyanıyor
Ysfm Ayznznbiz 62 günlüğüz. Başlrda 2saatte bir di smdi 3 4 saatte bir e çıktık. Genelde kendi uyanır 3saati gecirmem ama uzun emdiyse 4saati bulıyor. Yarm saati bulur keyfli emiyorsa.bazen hızlı hızlı 15dk. Düzene girer. Saatini 3 saati geciktirme bence
Karauzumum 46 günlük gece uyandırmıyorum kendisi uyanıyor emip uyuyor sabah erken saatte 1,5 saat kadar uyanık kalıyor saat 10 da uyanıyor ikindiden sonra hemen hemenhiç uyumuyor gece 12 gibi uyuyor akşamları gebelde huzursuz
lavieestbelle 60 günlük kizim gün icinde uyuyor aksamlari cok huzursuz oluyor ikindiden sonra hic uyumuyor diyebilirim gece uykusuna saat 11 gibi yatiyor saat 2 bucuk 3e kadar uyuyor emiyor sonra hemen uyuyor
Ysfm Ayznzn uykuusuda düzenli gündüz roplamda 3 4saat belki uuanık. Genelde emince uyur. Sabhları mıtlka uyanık durur 1bck saat kdr.
Aci Ayznzn benim de gündüz uykuları yok denecek kadar az göğsümde kestiriyor besinini koyunca hemen gözlerini aciyor gece de kendi kalkıyor 1 buçuk saate falan