Newmothers Selam bayanlar yarın 2.ay aşımız var o kadar tedirginimki stresten uyuyamıyorum. Çok mu zor oluyor önerebileceğiniz bir şeyler var mı
12072011 Newmothers 2.ci ay aşımız zor geçmişti ama tabiki bebekten bebeğe çok farkediyor benımkı zaten kolik bir bebekti
Tanereyluldeniz Newmothers al benden de o kadar. Ben de yarın yaptırıcam korku basıyo içimi. Bi sürü iğne girecek yavruma. Sonrası Allah bilir nasıl perişanlicak 🥺🥺 rabbim sen koru masum yavrularımızı
nilosaydn Newmothers için rahat olsun hıcbsey olmuyır bızde ıc gün once yaptırdık. bı omuzdan ıkı bacaktan vuruyor. o an bagrıyo ama kucagına alınca dırek susuyo . atesıde ckmadı genede calpon al ama eczaneden ateslenırse verırsın huysuzlanırsada ver o rahatlatıyor cocugu
maaersan Newmothers yok be yavrum nesinden korkuyorsun aşıya gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü ver .sonradan Huysuzlanırsa yine ver korkma bişey olmaz senin stresinide çocuğa geçirme . Emiyorsa sıkça emsin sütünde onu korur
Didem52miray Bizde bugün 4.ay aşımızı olduk biraz ateşlendi daha yeni uyudu ama huzursuz 2.ayda hicbirsey olmamıştı bizde canınızı sıkmayın, illaki ası olcak 🤦♀️🤷♀️
AlpMom Didem52miray bizimkide oyle 37.7 yi gorduk bu sabaha karsi yine oyle artmisti tekrar calpol verdim. Halbuki 2.ay asilarinin aynisi ama 4.ayda ates yapti , 2 de yapmamisti.
12072011 Newmothers canım sabret kolik bebekler için aşı evet zor ama geçiyor bebeğin bağışıklık sistemi güçlenmesi için 3 gün değmezmi aşı oldukça bağışıklık güçleniyor ve o aylar kadar etkilenmiyor sabret
gozdeteacher Newmothers maaersan Yalnız aşı öncesi ateş düşürücü vermek doğru değil. Ateş düşürücüler vücudun bağışıklık sistemini baskılar, aşının etkisini azaltır. Ateş olursa vermek gerekir. Kaldı ki her bebekte ateş olmayabiliyor. Aşı sonrası ateş başlarsa takip edip artış oluyorsa vermek gerekir.
bself33 Newmothers bence icirme canım hemen ateş baslamiyor zaten versende ilaç etkisini yitirdiginde ateş çıkmış oluyor genelde akşam başlıyor ateş
nilosaydn Newmothers yok yok öle bısey yapma. bak benım bebegım hıc aglamadı bile sen korkma nasl tutcan bebısı panık yaoma
bself33 Newmothers bu kadar tedirgin olma canım diyecegimde benim de içim içimi yemişti 3 tane az değil ama çok aglamiyorlar ince uçları ince zaten sadece ilacı sıkarken ağrı oluyoe galiba o zaman ağlıyorlar ateş bazen oluyor bazen olmuyor hepsine rağmen iyi geçirmiştik 4. Ay aşısında çok haksizlesmisti yavrum ama 2. Ayı çok zor atlatmadik hafif ateş oldu surup verdim geçti gönlünu ferah tut herşey sağlıkları için. Hemencecik unutuyorlar
BaderyaKazak Bize hemşiremiz önermişti ateş düşürücü fitinin yarısını gelmeden yarım saat önce koy demişti çok şükür ateş yapmamıştı…