Gunes55 13 yaşında regl oldum ve banyo yaparken göğsümde kitle farkettim küçüğüm ya göğüsler yeni oluyor. Umursamadım içindeki sertliktir anlamamisimdir diye. Ama göğsümde ağrı var öyle ki ağrı kol altıma kadar vuruyirt. Sonra diğer göğsümde farkettim. Anneme dedim ve genel cerrahi uzmanı na göründüm. Ultrason vs derken kötü huylu gibi görünmüyor ilerde çocuk emzirirsen gider ,biopsi yapalım dedi annem istemedi. takibe alalım dedik once 6 ayda bir sonra yılda bir iki yılda bir derken sürekli kontrole gittim.18 yaşında göğüslerim tam oluştu. Ciddi bir şekilde sürekli elimin altında sanki ceviz var gibi tekrar kontrol zamanı dedim biopsi istiyorum. Neyse iğne ile uyuşturuldu, iğne ile alınmaya çalışılıyor kayıyor kitle , tam denk geliyor sert olduğu için alınmıyor parça ama doktor epey uğraştı. Raporda sert ve kaygan olduğu için biopsi yapılamadı yazdi 🤦🏻♀️ evlendim tüp bebek tedavisi görürken aşırı hormon yüklemesinden dolayı ağrıların aynı yerde arttarak çoğaldı. Tekrar gittim kötü huylu değil büyüme yok deyip takip verildi. Umarım ilerde başıma iş açmaz .hala bazen ağrıyor kol altıma doğru . Şimdi aklında soru acaba çocuk emzirmedi mi diye emzirdim ama kitle gitmedi. Benimle hala yaşıyor. Ceviz büyüklüğünde beraber yaşamayı öğrendik. 😌🙃