Annesinindurusu Kizimmmmm etiketi duruyorsa yapıyorlar. Sadece şu oluyor mesela alınan ürün 100 tl fis varsa 100 tllik değişim oluyor. Ama fis yoksa örneğin o ürünün fiyatı düştüyse 70 tl ye o fiyattan değişiyor.
Bizal Kizimmmmm ben bir kaç kez yaptım öyle değişim, etiketliydi hediye çeki ve fiş yoktu , kabul ettiler
Tospikto Kizimmmmm ben yaptirmistim canim hediye geldi fişi yok dersin degistirirler bence dene sansini. Zaten bu pandemi suresince uzattilar degisim surelerini.
Kaganbaby Kizimmmmm bizede gelmişti bir sürü artık fişsiz değişim kalktı dediler. Sadece aldıkları mağazayı biliyorsanız ordan değiştirebilirsiniz demişlerdi. Mevlütte grlrn tüm hediyeler elimizde patlamıştı malesef
iki_erkekannesi31 Kizimmmmm yapıyolar cnm. Ben netten şort almıştım. Zıbınla değişim yaptılar. Faturası vardı hatta ama eşim kaybetmiş. Faturası olmadığı için kalan parayı hediye karta yükleyip vermişlerdi
hayalperestbirealist Kizimmmmm önceden etiketi duruyorsa yapıyorlardı. Artık fiş veya değişim kartı olmadan yapmıyorlar 🙄 benim de elimde kalan hediyeler oldu küçük gelen vs başkalarına götürdüm ben de 🤷🏻♀️