Simsim6 Secgul yumurta sarisi, lor peyniri yada labne, ihlamur cayiyla islatip yumusattigim kendi yaptigim tam bugday ekmeginden veriyorum. Bazen yaninda meyve de oluyor cok az.
Zeyno111 Secgul Peynir altı suyuyla lorlu yumurta bazen patatesli yumurta haşlanmış yumurta nadir yiyoruz arada kuymak ve pankek falan yapıyorum. Yanına labne ceviz. Avokado
idil1990 Secgul kahvaltida pekmez labne ihlamur yumurta sarisi bazen kayisi meyve duruma gore degistiriyorum. Biraz tavuk suyuyla corba yapabilirsin ya da bi cay kasigi kiymadan corba tel sehriye koyuyorum onun disinda tarhana yapip yogurt koyup yediriyorum. Bezelye ye gecebilirsin avakodo falan da verebilirsin sebzeleri karistirip corbada veriyorum simdiden sonra soganlo denicem corbalarini 🌱 umarim sever
Birkoalaanasi 6 aylık içinde verdiklerimden, Haşlama yumurta sarısı (zeytinyağ ile açıyordum) rende salatalık, lor veya labne peynir. Günlük ıhlamur 🦩
tatlicianne Ya bir tek sizin yorumlarınız çok dikkatimi çekiyor, tek sizin isminiz aklımda niyeyse çok merak ediyorum bir fotoğrafınızı paylaşır mısınız 🙄🤭🙈😅
Sanemsoz Tadımlarda neler verdiniz? Biz tıkandık da… (havuç,kabak,patates,taze fasulye,semizotu verdim yarın yeni sebze günü) Bezelye verelim mi?
Secgul Sanemsoz patates yumurta havuç kabak yoğurt meyvelerden de çilek muz şeftali kavun karpuz kiraz bu şekilde şimdi karışık biseyler yapmayı düşünüyorum
Derya_Kuzusu Sanemsoz bezelye verilebilir hem zamanı hem de +6 ay 👍 kuşkonmaz tam zamanı ama o +8 ya da +9 ay diye öneriliyor. Gaz yapabilir sindirimi zor diye
Derya_Kuzusu Sanemsoz kusura bakma canım yeni gördüm. Evet bezelye gaz yapar diye yazıyor bakınca ama bizde sorun olmadı Tadımlarda çok minik veriyoruz zaten 2 çay kaşığı ertesi gün 2-3 çay kaşığı derken.