Merhablar 8 aylık bir kızım var .Dün gece 4 te kızımı emzirmek için kalktım kalktığımda cayır cayır yanıyordu hemen ateş ölçer ile baktım ateşi 39 çıktı çok şaşırdım çünkü yatırdığımda gayet keyifliydi ve mutlu yatırdım eşim doktor hemen gitti eczaneden calpol ve bi ateş düşürücü daha vardı adını hatırlayamadım onunla beraber 4 saat aralıklarla verdim ateşi ara ara düştü çıktı öğleden sonra gene 38 oldu ılık duş aldırdım gene ateşi düştü emzirdim uyuttum bu sefer 39 oldu biz dişlerden şüphelendik sonra doktorunu aradık diş bu kadar yüksek ateş yapmaz dedi neyse şimdi hastanedeyiz kan tahlili aldılar zorla damar bulamadılar delik deşik ettiler kızımı en son ben bebek hemşireniz yokmu o baksın dedim öyle bebek hemşiresi geldi ama demesem hala kızımın damarlarını patlatıyorlardı kan tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür şimdi idrarı bekliyoruz doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama bir bebek nasıl idrar yolu enfeksiyonu kapar anlamıyorum prima bez kullanıyorum pişik olmasın diye krem bile sürüyorum çiş yapmasa bile değiştiriyorum havalansın diye bilmiyorum nerde yanlış yaptım başına böyle durum gelen varmı ha daha belli değil idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığı bu arada 😥😥😥😥