minnosunannesi06 A101 seni mama sandalyesi kullanan var mi? ? Memnun musunuz ve bebek bakim çantası sizce nasıl almk istiyorum kararsizim
Sumeyye-buglem minnosunannesi06 bakım çantası güzel degl ama mama sandalyesini kuzenlerim hep aldı bende almayı düşünüyorum gidebilirsem
mikkonunannesi- minnosunannesi06 ben de a101 den aldım kızım 20 aylık şuan oturmak istemiyor bu zaman a kadar, çok rahat ettim banyo da yıkadım, cifledim tertemiz oluyor tavsiye ederim 👌
asyasare minnosunannesi06 ben almistim 2 ay once. kizim suan 5.5 aylik 3 gundur falan kullaniyorum suanlik memnunum saglam gozukuyor icine bir de minder aldim e bebekten kullanisli basit temizlemesi kolay. ama uzun omurluk olur mu bebek kilo alinca icine sigar mi bilemiyorum cunku oturma yeri bana biraz dar geldi.
Si_se_ta_be minnosunannesi06 Bu hafta mı geliyor a101 in üstünde oturuyor annem eğer güzelse hemen söylicem yarın alsın.
minnosunannesi06 mikkonunannesi- bende almk istiyorum etrafmdaki bu arkadaşım saglm olmadığını söyledi kararsiz kldm
Nazosnaz asyasare bencede dar cnm şuan oğlum 11 aylık zor oluyo yani oluyo ama oturturken sknti yaşıyorum arkadaş biminkini kullaniuo onunki daha geniş
mikkonunannesi- minnosunannesi06 diğer sandalyeler gibi demir değil ama ayağa kalkmaya öğrenince korkuyordum oda. Bizim kız hareketli diye bizim için yeterli yani gereksiz olurmuş. Bir kaç çocuğum daha kullansın diyorsanız diğerlerinden alın ☺️ ama her kaplamoypt hafif pikniğe felan giderken bile götürün
Heisenberg minnosunannesi06 A101e yarın gelecek şeyler bugünden satışa sunulmuş yalnız. Bizim burda öyleydi en azından. İnşallah bulabilirsiniz yarın
asaf-ask minnosunannesi06 mmaa sandalyesi a101den değil ama aynını e bebekten almıştım oğlum 20 aylık 15 kg hala kullanıyorum çok memnunum. Temizlemesi cok rahat oluyor