incim55 sanki sadece geceleri sütüm oluyor gün boyu sütüm çok az oluyor bebeğim 1.5 aylık oldu gece iki kere emziriyorum son zamanlarda memenin ucunda bi sinirli sallıyor kafasını tutamıyor gibi bırakmaz inşaAllah mama takviyeside var sol göğüs ucum da sağ göğsüme göre küçük hele onu hiç tutamıyor sinirleniyor eskiden tutuyordu aslında biberon ve emzikten sonra istenmeyen meme oldu birtek geceleri uyku halinde tutup emiyor
Duygu123 Evet ya benimde gece sütüm çok oluyo bebeğim güzelce emiyo bitanesinı bitiriyor bi kaç saat uyuyo karnı tok olduğu için acıkınca kalkıyo emiyo ama gündüz sanki göğsüm bomboş gibi ve doymadigi için de pek uyumuyo gibi geliyo bana
incim55 gündüz yok gibi mama içiriyorum gece prolaktinde bol salgılanıyor galiba uyku çok güzel süt yapıyor rezene kimyon hikaye 🤪
incim55 gece uyurken yarım uykulu emiyor gazını bile alamadan uyuyor maalesef vacur vucur ses çıkarıp uyuyor kusuyor gaz çıkmadığı için ama cokur cokur emiyor gündüz gazdan mı yooksa süt azlığından mıdır bilmem sürekli çıkarıp çıkarıp zor emiyor