Elmus Derenimmm her doktor farklı söylüyor canım bizede liste verdi doktorumuz onunla ilerlicez orada da tuz yok kesinlikle ben anlamadım biz napalım😯
Sumeyyeabic Elmus kac aylik canim bebegin biz 5 aylığiz doktor başlayın dedi ama ben vermiyorum daha zorr emiyoruz zaten elma rendesi veriyorum sadece
Elmus Sumeyyeabic biz 5 ay 27 günlüğüz mamayla besleniyoruz canım dr muz başla demişti 2 hafta önce ama ben daha bu hafta başladım
NurAyk Eğer pirinç unu kullanacaksanız tam pirinç unu kullanın. Pirinç in end faydalı yerinden çeltiğinden yapılıyor. Irmik içinde bebek irmiği var incecik toz gibi hazmı kolay olur 🤗
Shrdnz Bu çocuk aç Diye bir kitap aldım çok faydalı oldu bebeğime yoğurt peynir bile yapıyorum tavsiye ederim.
Elmus shdemir takip ettim canım pandispanya pasta malzemeleri sayfası dükkanımızın sayfasıyla instagram kullanıyorum😍
arasmom Elmus Instagramda bu çocuk aç diye bi kitap var 120 tarifli bi kitap ben almayı düşünüyorum sizde bakabilirsiniz
Sumeyyeabic Elmus 4 ay 23 günlüğüz bizde daha bndr vermek istemiyorum doktor verindedi hep pureleri falan 6 ağustos doğumluyuz
MSakman Elmus yoğurt dışındaki hiçbir şeyi yediremedim 1 ocakta 7 aylık olacak her şeyi denedim başta 3 gün kuralı ile yapıyordum sadece tadına bakıyor midesi bulanır gibi yapıyor ve çıkarıyor ama bizim yediklerimizden verince bayıla bayıla yiyor😊😊
Elmus MSakman zaten senin yediğin gibi ver canım cok tatsız olmasın ben artık öyle yapıyorum daha az yüzünü büzüştürüyor
Sumeyyeabic Elmus evrt canim aynn zaten zorla emiyoruz uyutup oyle emziriyorum uykuluyken, diger türlu tok gibi etrafi izliyor 😊