AslhanDivarc Merhaba anneler 26 günlük bebişim var. Bi türlü uykuya dalamıyor. Beyaz gürültü pış pış kundak emzik sallama hepsiyle kombo yapıyorum. 3 saattir uyanık gözlerini dikiyor bi noktaya kırpmıyor bile. Tam dalıyor açıyor gözlerini. Diyorum uyudu heralde 2 dk olmadan acıyor gözlerini. Memede uyusun diyorum onuda yapmıyor ye geliyor ağzında bakınıyor oynuyor resmen.kucakta olmuyor. Gazınıza çıkardım yok. Tecrubesiz de değilim ama bu kız bi garip. Napsam bilmiyorum yaaa
Deletedmom418 AslhanDivarc benimkide 21 günlük ve aynı. 5 dk uyuyo uyanıyo. Sabah 4 tem beridir ayaktayım başım çatlıyor artık 🥺🥺
GUBILIK AslhanDivarc uykusu gelmeden, erken mi aliyorsunuz acaba uykuya? ya da uykusu fazla geliyor ama uykusu geldigini gec anliyorsunuz. Dolayisi ile fazla uyarana maruz kaliyor. dinlettiginiz sesler de bir uyaran. Rahatsiz ediyor olabilir.
Nrgs AslhanDivarc uyumayan bebek uyumuyor hastaneden çıkarken bebeğiniz günün 18-19 saatini uyuyarak geçirebilir endişe etmeyin demişlerdi oğlum sağolsun günün 18-19 saatini uyanık geçiriyordu gören bu nasıl bebek diyordu😁8 aylık oldu hala da sevmez uykuyu🤷🏻♀️🤷🏻♀️
GamzeKeser Benim kızımda öyleydi sabredin daha cok şekil değiştirecek suan ne yapın desek boş olur cocuk size ne yapmanız gerektiğini zamanla gösterecek kızım 4 aylık daha yeni yeni saatler oturmaya baslıyor hele ilk 3 aya kadar sabah 8 9 ayaktaydık hep o yüzden sabredin derim
AslhanDivarc GUBILIK araştirdim uyku konisuna cok takintiliyimdir yeni doganlarin ortalama uyanik kalma sureleri 45 dk. Suan 3 saattir uyanik imkansiz yani erken uyutmam. 45 dk da da uyumuyor olmuyor
AslhanDivarc TurkerNoyan sadece meme doymaması durumu olamaz kilo alımı ıyi ve huzursuz değil sadece uyumuyor
Sedaathy Bu yenı doganlar hıc yenı olmuyor malesef cok fenalar😅gaz uyku emzırme kaka kombınasyonu ıle kendınden gecırtıyorlar vallahı🥰🤦♀️
Adelim Gazı yok demıssınız ama ınanın asırı gazları oluyor ustten gak yapmadan rahatlamıyorlar hatta gak yaptı dıye bırakınca bıle rahat olmuyotlar kızım 36gunluk bazen ardı ardına 2 3krz gak yapıyor uykucu sukur bızımkı kaldırmasam 4 5 saat uyuyor hatta ılk 20gunde 3defa acıle goturdum uyuyor sarılık kesın dıye sadece 1gun cok agladı uyumadı memede oynadı memede kafasını gerı gerı atıyordu meger gak yapması lazımmıs ohun dıkkat etmemıstım baharatlı yemıstım ve kımyon yemedım cayını ıcmemıstım o aglayıslarını ılk kez gordum tovbe ettım baharatlı yemege kımyonda can dır