Hande2424 Kızlar iyi aksamlar oğlum 3 aylık Sabah rengi yeşil biraz sıvı bir kaka yaptı az önce de yapti aynı şekil ama bu sefer baya yapmia sizce neden ishal mi oldu acaba😔
ebrupoyraz Hande2424 pek acil değil ama cevaplıım 😁 günde 6 yada 7 kez yapınca ishal oluyor bence ya biraz üşütmüş tür yada emiyosa senin yediğin bişi dokunmuştur
Deniz2961 Hande2424 sakin ol cnm norml arada olur bnmkdekı 2 gn oyle yptı snra duzeldık sıcak tut bebısı
busrasahinn Hande2424 gaz yeşil kakaya sebep oluyo canım benim oğlum da yeşil yapıyo gazlı bir bebek muayenesi normal çıktı gaz yada üşütme sebep oluyo dedi
Hande2424 Normal de bu renk ve bu kadar sıvı yapmazdı zaten daha yeni bağırsakları Düzene girdi kendi kendine kaka yapmaya başladı
Hande2424 ebrupoyraz cnm ama baya yapmis ya İlk defa yaptı korkuyorum bende akıl verirsiniz dedim anne Sütü almıyor sadece mama cnm
ebrupoyraz Hande2424 yok yok kaygılanma ama takip et eğer 4 ve üzeri yaparsa ateşi çıkarsa o zaman doktora gidersin bnm kız daha 2 gğn önce öyleydi ama benim midem bozylmuştu ertesi gün oda oldu 2 gün hafif yeşerdi düzeldi
ebrupoyraz Hande2424 bide dikkat et eğer çorap giydiriyorsan ayağı çok terleyip soğursa da oluyor bizde o sorun