CansuAlmila Beta hcg 42422 çıktı doktor olmadığı için bugün gösteremedik kaç haftaya denk gelir acaba ?
Ceydakoruc CansuAlmila son adet tarihine göre belli olur değerler insan yapısına göre değişkenlik gösterir. Son adet tarihiniz ne?
CansuAlmila Kralichee hicbisey yazmıyo bunda kızıma hamileyken yazıyordu ordan hesaplamıştım ama bunda sadece deger var
CansuAlmila Erroerto ayy ciddimisiniz 😣 ben baktım da pek anlamadım daha doğrusu o kadar yoktur ben yanlış bakıyorum dur demiştim 😄
ant331 CansuAlmila 8 Mayıs son adet tarohi olan arkadaşımın bebeği 8 haftalık cikti. Ultrason olcumlerinede bağlı bir yerde. Geç yumurtlama olmuş olabiliyor ya ondan.
Bsr CansuAlmila değerle kaç haftalık oldugunu bilemezsin ama tahminen daha yenidir anca ult kaç haftalık oldugunu öğrenirsin :) sağlıkla kavuş inşallah
Yasedem CansuAlmila benim 99999 di 5 haftalıktı bebek canm sen hesapla 😂 matematik bitti bende ama doktor 4 hafta say demişti geç döllenmiş
Deletedmom388 CansuAlmila Herkesin değeri bir olmuyor mesela benim 120iken 3 haftalıktı🤷🏻♀️ En net sonucu doktor söyler size.Hayırlı olsun🌸