Deletedmom379 Kızlar normalde biogaia ile metsil veriyordum ama doktor sab simplex i önerdi. Eşim eczaneden almaya gitti ama eczacı araştırıp öyle verin bebeğe verilir mi bilmiyorum demiş. Bu iki ilacı kullanan var mı aynı anda.
Minime Deletedmom379 eczacı Metsile laf etmedi de sab simplex e mi etti şaşırdım açıkçası,kızımın doktoru metsili 5 günden fazla kullanamazsın sab simplex kullan demişti daha temizmiş sanırım içeriği tam hatırlamıyorum ama metsili uzun süre kullandırtmadığını hatırlıyorum açıkcası
Cennet-Kokulum Deletedmom379 ben kullandım kullanabilirsin canım günde 3 defa 6 damla şeklinde metsil de günde 3 defa 8 damla veriyordum
Birgul Ben sab simplex ile nurse surup karistirp veriyodum canim doktor tavsiyesi ile ve gazimiz haffliyodu.metsil bilmiyorum
Oge Birgul merhaba canım bizde de nurse var ama damlalıklı yani damla şeklinde şurup değil onu da sab ile beraber kullana bilir miyim acaba
Birgul Oge damlasini almistim ilk basta fakat doktorum pek fayda gormezsin surup al mutlaka dedi canim gercekten de faydasini gordum.5ml surup 15damla simplex seklinde yapiyodum
Minime Deletedmom379 biogaiadan vazgeçmek için sebebiniz yoksa devam edin ben en çok ondan memnum kalmıştım her bebek Farklı tabi ama 🤷🏼♀️
Deletedmom379 Minime yok aslında sadece sib samplex i önerince onu alıyım dedim ama vazgeçtim biogaia ile devam edeceğim 🌼🌼