Egemom09- Kızlar hiçbi sorum yoktu 2 gündür doğru düzgün idrar yapmıyor kaka çok güzel beslenmesi de gayet iyi zaten beslenmese kaka da edemez dolu dolu ediyor idrar çıkışı çok az korktum neden böyle olur başına gelen varmı ?
BabyGroot Egemom09- 2 gün önce aynı şeyi yaşadım gündüz vakti gayet güzel emdiği halde 6 saat idrar ve kaka yapmadı çok çok az vardı bezinde çok terlediğinden diye düşündüm ertesi güne normale döndü bol bol besleyin sıvısız kalmış olabilir
mikelenjelo35 Egemom09- bol su ver bunu bazen bende yaşıyordum.oysa beslenmesi su içmesi gayet iyiydi.
Dunyamsensn2008 Egemom09- Su verin yada bol bol emzirin takip edin yapıyor mu diye sivisiz kalmıştır.
jap Egemom09- terle attığı için canım. Havaların ilk sıcak olduğu zaman bende post açmıştım yapmıyo diye. Havalar serinleyince normale dönmüştü
denisz Mutlaka idrar tahlili yaptirin ayni seyi yasadim idrar yollarinda enfeksiyon varmis su an ilac kullaniyoruz bebegim 5.5 aylik.
idil1990 Egemom09- bebegin kizmi erkekmi bilmiyorum ama kizsa vajina girisine bakarmisin ic dudaklari yapismis olmasin ayni durumu yasadim ve vajina ic dudaklarin yapisik oldugunu farkettim farketmesem acillik olacakmisik idrar cikis bulamadigi icin simdi tedavi goruyoruz. Ter yoluylada atiyor vicudunda ki suyu ama cok az sa skinti olabilir takop edin bence