Yasinseyda Kızlarr sac düzeltiricisi almak istiyorum uygun fiyatlı güzel bir ürün varmi tavsiye edeceğiniz
KuzeyiinAnnesii Yasinseyda remigton güzel bir marka a101 e geliyor takip edin 🌺 onun dışında ben braun satin hair kullanıyorum ondanda memnunum 🌺
Bebilottim Yasinseyda ben de remington düzleştirici kullanıyorum seneler tık demedi çok memnunum. Hatta taraklı düzleştiricisini de aldım doğumdan sonra kolaylık olsun diye fakat kalın telli saçlarım o yzden istediğim gibi görüntü elde edemedim. 🤷🏻♀️
ikbil20 Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama remington keratin protect kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve çok. Ona rağmen muhteşem verim alıyorum. Ve bittikten sonra saçlarım dümdüz parlak ve yumuşacık oluyor. Sonuna kadar kefilim
Perissmom ikbil20 sizin tavsiyeniz üzere ben de yorumlarına baktım herkes çok memnunmuş. Ben de alacağım ihtiyacım vardı :)
Usakliomer ikbil20 saclariniz ne kadar kivircik acaba? Benim ense killarim bile kivircik zencinin bir tik alti gibi saclarim 😕 bende işe yarar mi?
ikbil20 Usakliomer şöyle söyleyim çıtır kıvırcık değil. Ama baya kıvırcık ve kabarık saçlarım var. Dalgalı falan değil yani saçlarım. Benim de enseler öndeki küçük saçlar bile kıvırcık o yüzden kuaförde fön çektirdiğim zaman hiç istediğim gibi fön çekemiyorlar :) nasıl foto atıldığını bilsem gösterirdim kendi saçımı ve düzleştirdikten sonraki halini