Gokbayes2018 Arkadaslar 1 haftalık bebeğim var, çok ugrasıyorum altını açıyorum cok zorla uyandırıyorum, zorla 5 dk emiyor bazende 10 dk. . Acaba normalmi saat bası veya 1 bucuk saatte bır emziriyorum emme süresi kısamı, bide neden uyandıramıyorum 😥😥😟😟
Bisaniye Gokbayes2018 yüzünü ıslak peçeteyle sil soğukluk uyandırsın yoruluyor küçük ya daha destek ol çenesine
merveikra Gokbayes2018 ayy bende asla uyandiramazdim artik babam alir evi turlardi hoplata hoplata yine uyanmazdi :))
Arasdamla Gokbayes2018 bebisler emme süresini kendisi ayarlıyor süreye takılma ben de öyle uğraşıp uyandirirdim zorla
Esenasya Gokbayes2018 süreye takılma benim kızımda öyleydi şuan 2 buçul aylık yutkunmasına dikkat et takip et bebekten bebeğe süresi değişir daha kuvvetli çektiği için daha çabuk doyuyor olabilir. Benim kızım 3 dk emiyordu ama ilk ay 1.700 gram kilo aldı
Bisaniye Gokbayes2018 yoruluyordur canım çok zor ilk günler sabırla uyandır yanağını çenesini oyna 15 dk emmesi için uğraş neyse ki sarılığı yokmuş olmasın da inşallah ☺️
Minikheyecan Gokbayes2018 bizimkide 13 günlük eğer kaka idrar çıkışı iyiyse süreye takılmayın biz ilk bir hafta sadece 3-5 dk emdik her kalkışta ve kilo aldı. Şu an problemimiz uyandıramama
cansu bence sık sık uyandırıp emzirmeye çalışın sarılık başlıyor olabilir benim oglumda öyleydi sarılıgı sınırdaydı ama yinede uyanmıyodu hareketleri yavaşlamıştı
deleted2310 cansu sarılık sonradan olan birşey değildir arkadaşlar anne ve bebek kordon bağı kesilirken oluşur yada oluşmaz o an başlat bir hafta içinde ortaya çıkar sonradan kesinlikle olmaz annenin kanıyla alakalıdır sarılık
cansu Gokbayes2018 inşalllah olmaz belkide o doyuyordur sütünüz bol gidiyodur sonuçta her bebek farklıdır benim oglum hem süt hmde mana yedigi halde sarılık oldu iştahlı bi bebekti 😁
Dilekkkkkk Gokbayes2018 benim 7 günlüktü sarılık dan hastaneye yattık canım uyanmıodu emmiodu 23 günlük olduk yenç yeni başladı uyanmaya ağlamaya korkma bir de takılma benim bebeğim doğduğu gğndennberi on dkkyı geçmedi emmesi hiçç
ada0965 Gokbayes2018 ıslak bezle gözlerini sil yavas yavas dokundurarak ve bana dua et Anında uyanıyor 😊