kubrabaygeldi Kızım 16 aylık ve hala 5 tane dişi var. Saç deseniz oda yok 😅. Kilosu 10,600 gr. Boyu 84 cm sizde durumlar nasıl?
Babe kubrabaygeldi 17 bucuk aylik ama 15 ayliktan beri 10 dis var devami daha gelmedi.Boy kilo kiyaslamasi yapmayi sevmiyorum ondan yazmicam.Saclarimiz da iste bize yetecek kadar var😆😆
bluem kubrabaygeldi 16 aylik 8 disi var 1 yasindan beri dis cikmiyor 😒 neden bilmiyorum kilosu 9 anca vardie saglik ocagina virusden gidip kontrolunu yaptrmamistim zayif yemek yemiyor pek memeye duskun aktif yuruyor hatta hic oturmuyor her an ayakta 🤪
kubrabaygeldi Ademinee Ayseciginannesi Parcam19 bluem Babe bende keşke zamanında çıkarsada büyüyünce rahat etsem diyorum. Aşırı hareketli uyurken bile yerinde durmuyor. 3 aydır hala 10,5 kilo
Rzgr kubrabaygeldi 16 aylik oglumun 16 disi var. Cok zor bir surec bizim icin. Dogdugundan beri dis cikartiyor bi oh diyemedik valla. Simdi en arka azilar patliyor siz düsunun halimi hep memede. Saci var. 12 kilo boyunu bilemiyorum.
Ademinee Kızım 15 aylık 8300 gr 2 dişi var anne karnında gelişim geriliği vardı yaşıtlarımızdan baya geriden geliyoruz malesef
Parcam19 kubrabaygeldi artık kilo alımı durur. Azilar mahvrtti beni. Gun ici hicbirsey yemediğini bilirim. 10.500 iyi bence dert etme.
snyck kubrabaygeldi 14 ayını 1 hafta geçti hala 5 diş var 12800 falan kilosu 86 cm falan boyu var kilosu 11 ayından beri 12-13 arasında son aylarda almiyor yani onceden hızlı almisti bide saçlı doğdu masallah arkasını bebekken kestiğimiz halde baglaniyo
Demirac19 kubrabaygeldi neyi dert ettiniz anlamadım kilosu ve boyu MaşaAllah iyi dişler ve saçlar da gelir zamanla 😊 benim bebeğim de 16 aylık ve 4 dişi var çok iştahsız ve çok hareketli
kubrabaygeldi Demirac19 dert etmek değil ya 😄 cevremde bakıyorum da kızım kadar olanlar hepsi saçlı dişli acaba bi sorun mu var diye düşünüyorum 😅
MuhammedAmine kubrabaygeldi boyu kilosu iyi MaşAllah . Benim bir arkadaşımın oğlunun da öyleydi 17 aylıkken 6. Dişi çıktı 18-19 aylıkken hepsi arka arkaya çıktı tamamladı olabiliyor böyle şeyler
Mom090 kubrabaygeldi Allah bağışlasın benim kızım 15,5 aylık her bebek bir değildir boyu kilosu vs doktor iyi buluyorsa sağlıklıysa gerisi önemli değil ✌🏼
Deletedmom74 kubrabaygeldi 17 aylık olmasına çok az kaldı 16 tane dişi var sayabildigim kadarıyla çünkü ağzını açmaktan nefret ediyo. Sacları da uzun oğlumun topluyorum arkadan😂 boyu 87ydi kilosu da 14-15 arası bir şeydi 3 ay önce. Her bebegin gelişimi farklıdır gayet normal her şeyi dert etmeyin ❤🌼