Nltka Kızlar sabah bebeğimin rota ve menenjit aşılarını yaptırdık . Doktor huzursuzluk ve ateş yapar dedi . Doktoruma yazdım ama daha cevap vermedi . Benimki uyuyor sadece mama için huysuzluk yapıyor anlamadım bu aşılar uyku yapar mı?
Deletedmom896 Nltka evet canım genelde yapar benim kız rotadan sonra Aralıksız 4 saat uyudu ama menenjit gece huzursuzluk yapabilir calpol bulundurun
dilekcy1644 Nltka Deletedmom896 Nltka Ya hanımlar rotadan sonra oğlumda kırmızılıklar çıktı normalmi bu dudağındaki çok belirgin ama vucudundakiler kğçük küçük isilik mi yoksa aşımı bir türlü anlamadımbirde bu menenjit gerekli mi sizce onu yaptırmadık gğnü geçer mi
Nltka Deletedmom896 banyo yaptırıp calpol verdim mama verdim hiç direnmeden uyudu 😐 gündüz uykusunu uyur ama direnirdi ben şoktayım 😂 ne iyi şeymiş bu aşı
Deletedmom896 dilekcy1644 oda ilaç alerjisi şurup vs verdiğimde benim kızımdada oluyor endişe etme geçici
dertlikerkenez dilekcy1644 Oğlumun süt ürünleri alerjisi var rota aşısı alerjen bebeklerde alerji belirtilerini hızlandırıyormuş rota aşısı sonrası 1-2 gün inanılmaz huzursuzluk yaşadık kırmızı benekler bizde hep var maalesef
dilekcy1644 Deletedmom896 yaa götürmek istiyorum doktpra ama ortalık malum bir diğer ay götğcem alerji testine
dertlikerkenez dilekcy1644 alerji testleri 3 yaşından önce doğru sonuç veremiyormuş ek gıda döneminde deneme yanılma ile daha çok alerjisi olanlar tespit ediliyor
MiraysMutti Asidan sonra ki 3 gun huzursuzdu bizim ki, devamli atesine bakin bu 3gunde. Bu arada uzerini cok giydirmeyin hatta uyurken mümkünse muslinle örtün iyi geliyor en azindan sicaklamiyor yavrucak. Gecmis olsun 😊